Najnovije vesti

Marko Mišković: Molim vas, vratite mi pasoš!
Foto: Zorana Jevtić

Odloženo suđenje Miškovićima

Marko Mišković: Molim vas, vratite mi pasoš!

Crna Hronika

Početak ponovljenog suđenja juče je odložen po drugi put jer sudsko veće nije na glavni pretres pozvalo predstavnike firme „Hemslejd“, za koju se sumnja da je oštećena

Marko Mišković, sin vlasnika „Delta holdinga“ Miroslava Miškovića, pokušao je juče da od sudskog veća koje vodi postupak protiv njih zatraži da mu posle pet godina vrati pasoš, ali sudija Maja Ilić nije želela da ga sasluša već mu je poručila da joj se „pismeno obrati“.

- Imam predlog, u vezi sa pasošem - rekao je Marko Mišković čim je izašao za govornicu.

- Obratite mi se pisanim putem - odmah ga je prekinula sudija Maja Ilić.

- Ali ja sam već duže od pet godina bez pasoša - bilo je sve što je u nastavku uspeo da kaže Mišković mlađi, pre nego što je suđenje odloženo za 11. decembar.

Početak ponovljenog suđenja juče je odložen po drugi put jer sudsko veće nije na glavni pretres pozvalo predstavnike firme „Hemslejd“, za koju se sumnja da je oštećena. Miškovićima se sudi zbog utaje poreza dok se ostali optuženi terete za zloupotrebe u kruševačkoj Fabrici maziva. U sud je juče stigla odluka Apelacionog suda, koji je prihvatio žalbu Miroslava Miškovića i naložio Specijalnom sudu da ponovo odluči o zahtevu vlasnika „Delte“ da se jemstvo koje je položio od 12 miliona evra umanji za 11 miliona ili da se kao garancija upiše hipoteka na nekretnine čiji je on vlasnik.

Kurir / J. S.

Foto: Zorana Jevtić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...