NAPAO JE KAD JE IZAŠLA IZ AUTOBUSA, ODVUKAO KUĆI I BRUTALNO SILOVAO: Manijku (60) iz Pinosave šest godina robije!
Foto: Profimedia

APELACIONI SUD

NAPAO JE KAD JE IZAŠLA IZ AUTOBUSA, ODVUKAO KUĆI I BRUTALNO SILOVAO: Manijku (60) iz Pinosave šest godina robije!

Crna Hronika -

Milan Ljubisavljević (60) osuđen je pravosnažno na pet i po godina zatvora zbog toga što je 11. septembra 2016. u naselju Pinosava kod Avale brutalno u napuštenoj kući, uz pretnju nožem, silovao J. P. (28).

Pošto je ranije bio osuđen na godinu dana zatvora, Apelacioni sud mu je izrekao jedinstvenu kaznu od ukupno šest godina zatvora.

- Po nalazu Apelacionog suda, prvostepeni sud je pravilno cenio sve okolnosti koje su uticale na odluku o visini kazne. Od olakšavajućih okolnosti na strani okrivljenog sud je cenio njegovo loše zdravstveno stanje, kao i njegovu životnu dob, dok je od otežavajućih okolnosti na strani okrivljenog sud cenio njegov raniji život i činjenicu da je oštećena imala svega 26 godina, te da je na ovaj način još u relativnoj mladosti na njen život bačen ožiljak - navodi se u odluci Apelacionog suda.

Kako je Kurir pisao, Ljubisavljević, koji je rodom iz Niša, napao je devojku nakon što je izašla iz autobusa. Dok je išla ka svojoj kući, prišao joj je s leđa, stavio nož pod vrat i odvukao u napuštenu kuću u kojoj je boravio dok je u Pinosavi nadničio i brutalno je silovao.

- Posle hapšenja, na saslušanju je svaljivao krivicu na žrtvu, tvrdeći da je nije napao devojku, već da je hteo da plati prostitutku, pošto je u jednom manastiru u Smederevskoj Palanci zaradio novac od duboreza koji je napravio. Pokušao je da se izvuče tvrdeći da novac zarađuje kao stolar u manastiru i da nikada ne bi silovao - ispričao je sagovornik Kurira i naveo da su dokazi potvrdili da ne govori istinu i da je devojka zaista silovana.

J. S. - Profimedia POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Vojska SAD i u Srbiji?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja