Najnovije vesti

HOROR NA SLAVI: Biznismen zapalio oca!
Foto: Dragan Kadić, Ilustracija

Nasilje kod Svilajnca

HOROR NA SLAVI: Biznismen zapalio oca!

Crna Hronika

Nesrećni starac zadobio je teške povrede i zbrinut je u Centru za opekotine Opšte bolnice u Ćupriji, dok je njegov sin posle brutalnog čina uhapšen u Jagodini i određen mu je pritvor do 30 dana

Moma Marković (54), biznismen iz Jagodine koji drži servis za kamione i traktore u tom gradu, zapalio je svog oca Miću Markovića (72) dok je sa gostima 21. novembra slavio svoju slavu Aranđelovdan, u porodičnoj kući u Radošinu kod Svilajnca.

 

Nesrećni starac zadobio je teške povrede i zbrinut je u Centru za opekotine Opšte bolnice u Ćupriji, dok je njegov sin posle brutalnog čina uhapšen u Jagodini i određen mu je pritvor do 30 dana.


Nezvanično, Moma je upao u kuću sa flašom benzina i naočigled prestravljenih gostiju i svojih roditelja počeo da poliva nameštaj i pod u prostoriji.

 

U jednom trenutku benzin je posuo i po Mići, koji je pokušao da ga spreči u tome i istera napolje, ali je napadač brzo aktivirao upaljač i zapali gorivo.

 

Vatra je momentalno zahvatila Miću i nanela mu ozbiljne povrede po glavi i telu, a život su mu spasli gosti koji su odmah počeli da gase čoveka koji je živ goreo.

 

foto: Dragan Kadić, Ilustracija


Prema rečima meštana Radošina, otac i sin su u poslednjih godinu dana bili u veoma lošim odnosima, a Momu je na slavu pozvala njegova majka u nadi da će se konačno pomiriti sa Mićom.

 

 

Kurir / A. S. B.

 

Foto: Dragana Udovičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...