ČAČANIN (49) UHAPŠEN ZBOG PEDOFILIJE: Malenu (12) pronašao na Fejsbuku pa joj tražio da mu šalje golišave slike i snimke
Foto: SDJP

rODITELJI, ONI VREBAJU VAŠU DECU

ČAČANIN (49) UHAPŠEN ZBOG PEDOFILIJE: Malenu (12) pronašao na Fejsbuku pa joj tražio da mu šalje golišave slike i snimke

Crna Hronika -

ČAČAK - Čačanska policija uhapsila je S. S. (49) zbog sumnje da je od 12-godišnje devojcice iz Čačka tražio da mu šalje fotografije i video-snimke neprimerene sadržine kao i da je sa njom čak pokušao da zakaže sastanak, saoštio je MUP.

foto: AP/Ilustracija

S. S. je osumnjičen da je od 16. do 30. novembra putem Fejsbuka stupio u kontakt sa devojčicom i u prepiskama joj tražio da mu šalje fotografije i video- zapise na kojima se pojavljuje oskudno odevena. On je pokušavao i da sa njom ugovori sastanak, navodi policija.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog, policija je pronašla dva mobilna telefona preko kojih je komunicirao sa žrtvom.

Zbod sumnje da je izvršio krivično delo iskorišćavanje računarske mreže za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti priveden tužiocu u Čačku.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Kurir/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Neverovatno! Samo zbog ove reči je bivši inspektor završio u komi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track