(VIDEO) SESTRA UBIJENOG MARKA MARKUŠA OBJAVILA DO SADA NEVIĐENI SNIMAK: Pogledajte kako se oprostila od brata!
Foto: Printscreen

dobila reči podrške

(VIDEO) SESTRA UBIJENOG MARKA MARKUŠA OBJAVILA DO SADA NEVIĐENI SNIMAK: Pogledajte kako se oprostila od brata!

Crna Hronika -

Sestra pokojnog Marka Markuša, dizajnerka Zorana Miličić nakon potresnog statusa koji je objavila samo dan nakon sahrane na Instagramu, a koji je posvetila svom ubijenom bratu, ponovo se oglasila na društvenim mrežama.

Ona je danas na svom Instagram profilu podelila je do sada neviđeni video , gde se zajedno sa bratom veseli uz pesmu Mileta Kitića.

Ispod snimka ostavila je samo emotikon u obliku slomljenog srca.

foto: Instagram, Facebook

Njeni prijatelji na Instagramu su joj u komentarima slali reči podrške i saučešća.

Podsetimo, Marko Markuš je ubijen krejam novembra u pucnjavi ispred novosadskog hotela “Sajam” u Hajduk Veljkovoj ulici.

Prema poslednjim informacijama, na mladića je ispaljeno sedam hitaca iz automatskog oružja marke “škorpion”, Markuš je pogođen u glavu smrtonosnim hicem, dok su ostali meci bili u skoro svim delovima tela - u vratu, kičmi, stomaku, ruci.

foto: Privatna arhiva

Markuš iza sebe ima debeli krivični dosije. Proletos je izašao iz zatvora gde je služio petogodišnju kaznu zbog nanošenja teških telesnih povreda Aleksandru Dragojloviću (39), koji je kasnije preminuo u bolnici. Bio je optužen i za ranjavanje dvojice mladića u „Crvenoj kafani” 2006. i za pokušaj ubistva Slobodana Milutinovića Snajpera, poznatog vođe navijača Vojvodine, šest godina kasnije.

Markuša je takođe čekalo suđenje i za prebijanje i nanošenje teških telesnih povreda Aleksandru Kovačeviću, zvanom Dizel, kom je polomio vilicu 2014. godine u tuči u Ulici Laze Telečkog.

OTAC MARKA MARKUŠA PORUČIO NA GROBU: Sine, zaklinjem se, naći ću tvog ubicu

Markuš je bio poznat i po napadima na policajce pošto je 2006. osuđen zbog napada na jednog pripadnika snaga reda. Sumnjičio se i za pokušaj ubistva novosadskog biznismena Miće Nikolića Sarme 2008. godine.

foto: Privatna Arhiva

U zatvoru u Sremskoj Mitrovici bio je od 2013. godine, ali se dobro vladao, pa je vikendom izlazio i tada se družio i izlazio s Nikolom Pekovićem i Darkom Miličićem, koji se oženio Markovom sestrom Zoranom.

OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA UBIJENOG MARKUŠA? Marko u provodu sa društvom neposredno pre ubistva?!

Podsetimo, Marko Markuš sahranjen je na gradskom groblju u Novom Sadu. Na poslednji ispraćaj došlo je nekoliko stotina ljudi, među kojima je bilo poznatih sportista, pevača.

(Kurir.rs/Foto: Instagram/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(EKSKLUZIVNI VIDEO) TAMBURAŠI MU SVIRALI U KRILU, JEDNU PESMU PLAĆAO PO 100 EVRA: Isplivao novi snimak burnog kafanskog života ubijenog Markuša!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja