SIN NAJAVIO ROĐACIMA DA ĆE UBITI OCA: Evo zbog čega se Miroslav odlučio na krvavi pir! KOMIŠIJE SA ZVEZDARE OTKRILE MOTIV!
Foto: Kurir

Porodična tragedija

SIN NAJAVIO ROĐACIMA DA ĆE UBITI OCA: Evo zbog čega se Miroslav odlučio na krvavi pir! KOMIŠIJE SA ZVEZDARE OTKRILE MOTIV!

Crna Hronika -

Miroslav Jovanović (65), koji je na Zvezdari usmrtio oca Svetislava (91) pa sebe, najverovatnije najavio šta će da uradi jer su posle pucnjave u stan došli rođaci, a vrata nisu obijena

Bivši taksista Miroslav Jovanović (65), koji je u petak uveče ubio oca Svetislava (91) pa sebe, najavio je zločin jer su neposredno posle pucnjave u njegov stan došli rođaci, a vrata su bila otključana, saznaje Kurir.

Prema priči komšija i poznanika, Miroslav verovatno nije više mogao da izdrži psihičku torturu koju je preživljavao sa ocem, koji zbog teške bolesti dve godine nije izašao napolje.

Stanari zgrade u Križanićevoj ulici na Zvezdari kažu za Kurir da Svetislav pored Miroslava ima i ćerku, s kojom nije bio u dobrim odnosima jer je stan prepisao sinu.

foto: Vladimir Sporčić

Brižan sin

- Nije dolazila, ali mu je preksinoć bio zet, a pominjali su i unuku, odnosno Miroslovljevu sestričinu. Stan nije obijen pa verujem da je Miroslav sve isplanirao i da je o tome obavestio rođake koji su se ubrzo pojavili - kaže komšinica.

Ona dodaje da ništa nije čula iako živi na istom spratu.

- Verujem da je Miroslav ubio oca pa sebe u petak jer sam ga dan ranije srela. Priča da su komšije prijavile smrad nije tačna. I zet ubijenog starca je bio tu, pretpostavljam da je znao šta se dogodilo - rekla je ona.

foto: Dušan Stamenković

Ona dodaje da je Miroslav bio posvećen ocu i da je zbog njega napustio posao.

- Miroslav ima ćerku, a radio je kao taksista do pre dve godine. Tada je Svetislav teško oboleo. Skoro mi je Miroslav rekao kako mu je otac tražio sladoled u dva sata noću. On je gledao što više da mu udovolji - priča naša sagovornica i dodaje da ne zna da je Miroslav navodno ostavio oproštajno pismo.

foto: Kurir

Živeli od penzije

Prema njenim rečima, Miroslav nije imao primanja, već su živeli od penzije koju je Svetislav stekao radeći kao limar.

Komšija iz zgrade dodaje da je u šoku.

- Viđao sam Miroslava i nikad se nije žalio - priča komšija.

Dedin pištolj

PUCAO OCU PA SEBI U GLAVU

Komšinica s kojom smo razgovarali kaže da je čula da je Miroslav jednim hicem ubio oca, a drugim presudio sebi.

- Čula sam da su obojica nađena s ranama u slepoočnicama. Verovatno je pucao iz očevog pištolja jer znam da je Svetislav imao oružje - kaže naša sagovornica, stanarka zgrade u kojoj su živeli Jovanovići.

Jelena Rafailović - Foto: Kurir; Dušan Stamenković; Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: EVO zbog čega Nebojša Čović može da bude osuđen na 12 godina zatvora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track