PUSTITE ME DA GA DOKRAJČIM: Zastrašujući detalji surovog ubistva tinejdžera u Pančevu! OSUMNJIČENI BIO DROGIRAN?!
Foto: Privatna Arhiva

POMRAČENI UM!

PUSTITE ME DA GA DOKRAJČIM: Zastrašujući detalji surovog ubistva tinejdžera u Pančevu! OSUMNJIČENI BIO DROGIRAN?!

Crna Hronika -

N. S. (17) iz Pančeva navodno se nije zadovoljio time što je Ivan Adamov (16), kog je izbo u grudi, davao znake života, pa je kidisao nožem na njega, ali su ga drugovi sprečili, Ivan ipak kasnije preminuo

N. S. (17), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Ivana Adamova (16) u Pančevu, nakon što je izbo Adamova je urlao: „Pustite me da ga dokrajčim.“ Kako saznaje Kurir, osumnjičeni za ovaj zločin navodno ima problema s narkoticima.

Ivan Adamov preminuo je u četvrtak oko 20.30 sati kod Sportskog centra „Mladost“ u Pančevu, kada ga je, kako se sumnja, N. S ubo nožem u grudi. Maloletnik je ubrzo preminuo na stazi na kojoj su se dogovorili da odmere snage tučom.

foto: Privatna Arhiva

Veliki dugovi

Sagovornik Kurira koji poznaje i jednog i drugog mladića, kao i njihove roditelje, kaže da N. S. već neko vreme pravi probleme roditeljima.

- Otac mu je radio kao vozač autobusa i žalio se prijateljima da je N. S. počeo da radi s drogom i da je upao u velike dugove zbog kojih je morao da proda kuću. Pokušavao je da pomogne sinu, ali očigledno u tome nije uspeo - priča Pančevac koga smo zatekli na pijaci na kojoj rade roditelji ubijenog Ivana Adamova.

On dodaje da je poznavao Ivana i njegove roditelje i da je ubijeni maloletnik bio čista suprotnost ovog drugog.

- Ivanov otac Dragan rekao je da su mu sinovljevi drugovi ispričali da je N. S. naredio da ubijeni mladić dođe da se vidi s njim. Tuča je počela i kad ga je ubo nožem, drugi dečaci su ga odvajali od ranjenog Ivana, ali je on, navodno vikao: „Pustite me da ga dokrajčim.“ Sve ovo može i da ima smisla ukoliko je N. S. zaista bio pod dejstvom narkotika - kaže naš sagovornik koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Prema njegovim rečima, Dragan je slomljen od bola.

foto: Privatna Arhiva

Pomagao roditeljima

- Video sam ga i deluje mi kao da je pod dejstvom nekih lekova za smirenje. Ivan je bio dete za primer. I sad čekam da prođe pijacom i da mi se kroz osmeh javi i pita me kako sam. Bio je vredan, pomagao je roditeljima, vukao lubenice i sve ostalo što su prodavali njegovi roditelji. Hteli su da ga uključe u posao, da zna kako je zaraditi dinar i da zna da ga ceni. Sećam se da se hvalio da čuva stoku kako bi obezbedio novac za školovanje i sve ostalo. Ivan je bio desna ruka svojim roditeljima - kaže naš sagovornik.

Ne može da se pomiri

DEDA HTEO SVE DA POBIJE

Pančevac s kojim smo juče razgovarali objasnio nam je da odlično poznaje porodicu Adamov.

- Jovan je mlađi od njega i malo je bolešljiv, tako da je zato bila neophodna sva Ivanova pomoć. On je to znao i nije se štedeo. Otuda i revolt dede, Danielinog oca, koji radi u inostranstvu. Kada je saznao da je Ivan mrtav, hteo je sve da ih pobije jer nisu znali da sačuvaju zdravo, pravo i vredno dete. A valjda je to bilo i u trenutku bola, mnogo je voleo Ivana - rekao je ovaj Pančevac.

Jelena Rafailović - Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: EVO zbog čega Nebojša Čović može da bude osuđen na 12 godina zatvora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track