TRAGEDIJA: Saša (44) pao s drveta dok je brao šišarke i poginuo
Foto: Nebojša Mandić

Užas u lebanskom selu Gornje Vranovce

TRAGEDIJA: Saša (44) pao s drveta dok je brao šišarke i poginuo

Crna Hronika -

Saša Stojiljković (44) iz lebanskog sela Ćenovac kod Leskovca poginuo je u lebanskom selu Gornje Vranovce, podno planine Radan, kada je pao sa drveta sa koga je brao šišarke za božićne i novogodišnje praznike.

Nesrećni Stojiljković je, kako saznajemo, sa suprugom i prijateljima otišao da sakupi materijal za ukrase.

- Otišli su da beru grančice hrasta, drena i gabra, od kojih se prave venčići i mali badnjaci za božićne i novogodišnje praznike. Tata se popeo na drvo da ubere šišarke. Popeo se na visinu od oko šest-sedam metara. U jednom trenutku je pao. Mama je bila dalje od njega i nije videla, ali je čula prijateljicu koja je vikala da je tata pao. Kada je stigla do njega, nije davao znake života. Obavestili su Hitnu pomoć, policiju, bili su i iz Gorske službe i vatrogasci. Međutim, tati nije bilo pomoći. Kako je pao, tako je slomio vrat i na mestu ostao mrtav - priča potresena Stojiljkovićeva ćerka Andrijana, koja za dve nedelje treba da se porodi.

Komšije kažu da je Saša jedva izvukao živu glavu na ratištu u Hrvatskoj.

- Od ćerke ima jedno unuče, a drugo je na putu. Radovao se rođenju i sećam se da je pričao da će od novca nešto da kupi unucima - priča komšinica.

J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track