DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE NA NOVOM BEOGRADU: Pucao u ženu pa sebi u glavu pred kolegama! Rekla mu da ga ostavlja?
Foto: Privatna arhiva

Još jedan slučaj krvavog porodičnog zločina

DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE NA NOVOM BEOGRADU: Pucao u ženu pa sebi u glavu pred kolegama! Rekla mu da ga ostavlja?

Crna Hronika -

Duško Rodić (37) pucao je u suprugu Tamaru Lakićević Rodić (37) nasred ulice, naočigled dvoje njenih kolega, nakon čega je ispalio sebi hitac u glavu. Tamara u stabilnom stanju, Rodić kritično

Duško Rodić (37) iz Beograda, vlasnik PR agencije, teško je ranio suprugu Tamaru Lakićević Rodić (37), direktorku vrtića u Dobanovcima, nakon čega je ispalio sebi hitac u glavu. Nesrećna žena je prebačena u bolnicu i nije životno ugrožena, dok je Rodić u kritičnom stanju prebačen u Urgentni centar, a do zaključenja ovog broja lekari su se borili za njegov život.

foto: Privatna arhiva

Zločin se dogodio juče oko 8.20 časova u Ulici Jurija Gagarina kod broja 140 na Novom Beogradu, ispred zgrade u kojoj supružnici žive, i to u prisustvu brojnih svedoka. Kako nezvanično saznajemo, Rodići su se malo pre toga posvađali u stanu i Tamara je, navodno, rekla suprugu da će ga ostaviti.

Komšije u šoku

NIKADA SE NISU SVAĐALI

Dušan i Tamara Rodić žive sa ćerkicom u zgradi ispred koje se dogodila pucnjava. Na istoj adresi registrovana je i njegova PR agencija. Komšije s kojima smo razgovarali imale su samo reči hvale za ovaj bračni par.

- Jutros smo mislili da je došlo do neke tuče na ulici, nismo ni pomislili da su to Rodići. Oni su veoma dobre komšije, uvek svuda idu zajedno sa ćerkicom. Iz njihovog stana se nikad nije čula buka niti se moglo reći da imaju probleme - rekli su stanari iz Jurija Gagarina, dodavši da ne znaju tačno čime se Rodić bavi.

Svađa u stanu

- Ona je nakon toga izašla i krenula ka parkingu, gde je dvoje kolega trebalo da dođe po nju kolima. Duško je uzeo pištolj i pošao za njom, sustigavši je na parkingu. Tu su nastavili da se svađaju, ali kad su stigle Tamarine kolege, ona se okrenula i ušla u kola. Sela je na suvozačevo sedište, a kad je krenula da zatvori vrata, Duško ih je povukao, izvadio pištolj i pucao u nju - objašnjava Kurirov izvor iz istrage.

foto: Privatna arhiva

Tamarine kolege, koje su sedele u kolima, pretrnule su od straha, a zvuk metaka i vrisci ranjene žene odmah su privukli pažnju prolaznika.

- Rodić se okrenuo od automobila dok je Tamara vrištala i vikala: „Upomoć!“ Počeo je da se trese, prislonio je sebi pištolj uz glavu i pucao. Preplašeni ljudi momentalno su pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je brzo došla na mesto pucnjave - ispričao je za Kurir jedan od očevidaca.

Policija je ubrzo blokirala ugao ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića.

- Tamara je odmah prebačena u bolnicu na Bežanijskoj kosi, gde su joj konstatovane rane na stomaku i nozi, dok je Rodić transportovan u Urgentni centar. Njeno stanje je stabilno i nije životno ugrožena, dok je on smešten na odeljenje intenzivne nege i lekari se bore za njegov život - dodao je izvor Kurira.

foto: Kurir

Nije imao dozvolu

Prema nezvaničnim informacijama, očevici pucnjave privedeni su u policiju na informativni razgovor.

- Pretpostavlja se da bi prijatelji i kolege mogli da razjasne kakav odnos su Rodići imali. Zasad je utvrđeno da je pucano iz pištolja kalibra 7,65 milimetara za koji Rodić nije imao dozvolu. Inače, iz ove porodice ranije nije bilo prijava za nasilje - naveo je naš sagovornik, dodavši da Rodići imaju osmogodišnju ćerku.

Očevidac

MISLIO SAM DA SU PETARDE

Očevici koji su se zatekli na mestu pucnjave bili su veoma uznemireni zbog scene kojoj su prisustvovali. Tvrde da su se ukupno začula četiri hica.

- Krenuo sam na posao i čuo sam prasak. Prvo sam pomislio da su petarde. Kad sam bolje pogledao, video sam čoveka s bradom kako drži pištolj u ruci i puca u osobu u kolima, a nekoliko trenutaka kasnije je okrenuo pištolj ka sebi i opalio - navodi svedok stravičnog događaja.

Kurir / J. Ivić - J.Spasić

Foto: Privatna arhiva, Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: POLICAJAC LIKVIDIRAN NA ZADATKU! Ubica se posvađao sa familijom, pa potegao automatsku pušku na policiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track