(FOTO) DA LI STE IH VIDELI?  NIŠKA POLICIJA TRAGA ZA PREVARANTKINJAMA: Skidale magiju, pa ukrale nakit i novac!
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

prevaru odmah prijavili

(FOTO) DA LI STE IH VIDELI? NIŠKA POLICIJA TRAGA ZA PREVARANTKINJAMA: Skidale magiju, pa ukrale nakit i novac!

Crna Hronika -

NIŠ - Jedna Nišlijka skupo je platila nameru da skine navodnu magiju, je su dve za sada nepoznate žene iskoristile njenu lakovernost i ukrale joj i ušteđevinu i nakit.

One su došle do stana jedne Nišlijke navodno tražeći humanitarnu pomoć za lečenje bolesnog dečaka. Kada im je primila u kuću, ponudile su joj skidanje magije sa nakita i novca uz pomoć ikone Svete Petke.

foto: Printscreen

Naivna žena iznela je na sto 250 evra i burmu, a jedna od prevarantkinja je novac i nakit umotala u kuhinjsku krpu i izvela „obred“ skidanja magije.

Nakon što su prebajale dragocenostima, upitale su je gde je najviši orman u stanu kako bi na njega stavile krpu sa dragocenostima, da bi navodi bio bliži Bogu.

Njihova žrtva im je pokazala to mesto, a one su je upozorile da krpu ne dira sedam dana. Insistirale su da ih isprati do izlaza, kako bi dobile na vremenu pre nego što žena shvati da je prevarena.

foto: Printscreen

Čim ih je ispratila, Nišlijka je odmotala krpu i ustanovila da u njoj nema ni novca ni nakita.

Prevara je prijavljena, pa Policijska uprava poziva građane da se, ako imaju informacije o ženama sa fotografija jave na telefone 018 503 173 i 018 503 235.

(Kurir.rs/D.K./Foto: Stefan Jokić/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAJJAČA PREVARA SAOBRAĆAJACA IKADA: Beograđani napravili ludilo na ALKO TESTU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track