Najnovije vesti

(VIDEO) PALA ORGANIZOVANA GRUPA KRIJUMČARA: Pogledajte kako je uhapšeno 13 švercera migranata
Foto: Printscreen MUP Srbije

zAJEDNIČKA AKCIJA SRPSKE I HRVATSKE POLICIJE

(VIDEO) PALA ORGANIZOVANA GRUPA KRIJUMČARA: Pogledajte kako je uhapšeno 13 švercera migranata

Crna Hronika

NOVI SAD - Nakon višemesečnog operativnog rada, novosadska policija, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i kolegama iz Republike Hrvatske, uhapsili su 13 članova organizovane kriminalne grupe, osumnjičene za krijumčarenje ljudi.

Sumnja se da je ova organizovana kriminalna grupa omogućila nedozvoljen prelaz državne granice i tranzit na teritoriji Srbije i Hrvatske za ukupno 82 ilegalnih migranata iz Avganistana, Irana i Iraka od kojih su uzeli po 1.500 evra.

U sinhronizovanoj akciji na području Beograda, Subotice, Kule, Bača i Šida, uhapšeno je 12 državljana Republike Srbije, G. D. (42) za koga se sumnja da je organizator ove kriminalne grupe, zatim M. J. (34), M. B. (32), M. Đ. (49), M. V. (23), M. Đ. (57), V. P. (53), Z. Đ. (52), S. G. (60), B. M. (46), D. T. (44) i G. M. (40), kao i državljanin Avganistana A. H. (32). Krivičnom prijavom za krijumčarenje ljudi, koja je protiv njih podneta, obuhvaćena je još jedna osoba koja se već nalazi u pritvoru zbog drugog krivičnog dela.

U akciji hrvatske policije, na području te države uhapšeno je jutros još četvoro osumnjičenih članova ove organizovane kriminalne grupe.

Svi uhapšeni na teritoriji Srbije, uz krivičnu prijavu, biće privedeni na saslušanje Tužilaštvu za organizovani kriminal.

(Kurir.rs/S. S./Foto: Youtube printscreen)

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! EVO ZBOG ČEGA ĆE SE PUTIN UKLJUČITI U PREGOVORE BEOGRADA I PRIŠTINE!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...