NIKOLA BUHA SE NAGODIO: Čumetov sinovac ide u kućni zatvor
Foto: Privatna arhiva

Sporazum

NIKOLA BUHA SE NAGODIO: Čumetov sinovac ide u kućni zatvor

Crna Hronika -

Buha je priznao da je pištolj obrisanih serijskih brojeva, koji je pronađen u pregradi kod menjača automobila koji je vozio, njegov

Nikola Buha, sinovac Ljubiše Buhe Čumeta, koji je 1. decembra uhapšen u Beogradu jer je tokom rutinske kontrole policija kog njega pronašla pištolj za koji nema dozvolu, priznao je krivicu u zamenu za godinu dana kućnog zatvora.

Kako Kurir saznaje, Buha je s Višim tužilaštvom sklopio sporazum o priznanju krivice i on će biti prebačen u kućni zatvor s nanogicom čim sud donese presudu.

- Buha je priznao da je pištolj obrisanih serijskih brojeva, koji je pronađen u pregradi kod menjača automobila koji je vozio, njegov - kaže sagovornik Kurira. Prema njegovim rečima, Nikola Buha ranije nije bio hapšen i nema kriminalni dosije. Inače, on je rođeni brat Nemanje Buhe, koji je bio u vezi s pevačicom Katarinom Grujić.

Ipak, najpoznatiji u porodici Buha je njegov stric, Ljubiša Buha Čume, koji je pravosnažno osuđen na dve godine i osam meseci zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti pripadnika obezbeđenja svoje supruge, prikrivanja, kao i sprečavanja i ometanja dokazivanja. On je u pritvoru od novembra 2015. i ostalo mu je još nekoliko meseci da odsluži ovu kaznu.

Kurir / J. S.

Foto: Privatna arhiva, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NISU MOGLI DA SE SUZDRŽE: Katarina i Buha razmenjivali nežnosti na jahti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja