STRAŠNA TRAGEDIJA: Šipka pala sa šlepera i ubila ženu u kolima!
Foto: Zorana Jevtić

Stravična saobraćajka kod Rume

STRAŠNA TRAGEDIJA: Šipka pala sa šlepera i ubila ženu u kolima!

Crna Hronika -

Milenka Alempić (54) iz Rume stradala dok su u zaustavnoj traci suprug i sin menjali gumu na automobilu, Vladimir Kočović, vozač kamiona koji je udario „opel“, pobegao, ali je kasnije uhapšen

Milenka Alempić (54) iz sela Kraljevci kod Rume poginula je na auto-putu u blizini skretanja za Rumu kada je na automobil u kom je sedela na zadnjem sedištu naleteo kamion sa kog je potom pala šipka i usmrtila je na mestu. Vozač kamiona pobegao je s mesta nesreće, ali je tri dana kasnije uhapšen.

Kako Kurir saznaje, stravična nesreća se dogodila u ponedeljak oko 23 sata, kada se nesrećna žena vraćala kući s puta, zajedno sa suprugom i sinom.

Usporio, pa dodao gas

- Porodica se kretala auto-putem u svom automobilu „opel zafira“ kada im je u jednom trenutku pukla guma. Parkirali su vozilo u zaustavnoj traci, a potom su otac i sin izašli da je zamene. Milenka je ostala u vozilu, na zadnjem sedištu s leve strane. U jednom trenutku naišao je kamion šabačkih registracija, koji je najverovatnije usled nepropisne brzine očešao parkiranu „zafiru“. Šipka koja drži ciradu je usled sudara poletela napred, probila zadnje staklo automobila, udarila nesrećnu Milenku, a potom probola instrument tablu i zabola se u motor - ispričao je izvor iz istrage.

On dodaje da su prestravljeni Alimpići odmah pozvali Hitnu pomoć, ali da je nesrećna Milanka ubrzo izdahnula zbog teških povreda koje joj je nanela metalna šipka.

- Vozač kamiona Vladimir Kočović (51) nakon udesa je nakratko usporio, a potom dodao gas i nestao u pravcu Batrovaca - kazao je naš izvor. Na mesto nesreće izašli su i vatrogasci kako bi nesrećnu ženu izvukli iz olupine automobila.

foto: Zorana Jevtić

Šokirani suprug i sin žrtve dali su policiji delimičan opis kamiona i policija je odmah pokrenula potragu.

- Policija Sremske Mitrovice i Pećinaca je nakon potere identifikovala i privela vozača kamiona za koga se sumnja da je skrivio nesreću u kojoj je poginula žena. Usled sudara kamiona i „zafire“, sa prikolice je otpao metalni deo koji je probio unutrašnjost vozila i usmrtio ženu na zadnjem sedištu - naveo je MUP.

Zamenio prikolicu

Dežurni tužilac je odredio zadržavanje do 48 sati vozaču kamiona Vladimiru Kočoviću. Policija će protiv njega podneti krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, ali i zbog nepružanja pomoći povređenom.

- Kamiondžija je negirao da je udario u automobil, međutim, utvrđeno je da je posle udesa zamenio prikolicu pokušavajući da prikrije tragove udesa. Potom je dao otkaz u firmi nameravajući da pobegne u inostranstvo - kaže izvor .

Porodica u šoku

NOVI ISKAZ U POLICIJI

Porodica stradale Milenke Alempić juče nije želela da komentariše nesreću. Kako saznajemo, nakon hapšenja vozača kamiona Milenkin sin i suprug su pozvani da ponovo daju iskaz u policiji kako bi se razjasnili detalji tragedije.

Kurir / Ivan Milićević

Foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SAOBRAĆAJKA U SURČINU: BMW-om se zakucao u kamion, kolona nepregledna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja