MONSTRUM KOJI JE UBIO ŽENU I DETE ISPRED CENTRA ZA SOCIJALNI RAD PREREZAO SEBI GRKLJAN! Čuvari čuli lomljenje, pa zatekli krvavu scenu!
Foto: Damir Dervišagić

POLA GODINE OD STRAVIČNOG ZLOČINA

MONSTRUM KOJI JE UBIO ŽENU I DETE ISPRED CENTRA ZA SOCIJALNI RAD PREREZAO SEBI GRKLJAN! Čuvari čuli lomljenje, pa zatekli krvavu scenu!

Crna Hronika -

Marko Nikolić, koji je u julu u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio ženu i dete, prerezao je sebi karotidu u zatvorskoj ćeliji

Kako je Kuriru potvrđeno iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, Nikolić je sebi prerezao grkljan razbijenim ogledalom.

Zatvorski čuvari su čuli lomljavu nakon koje su upali u ćeliju i zatekli krvavu scenu.

foto: Privatna arhiva

Nikolić je odmah prebačen u Urgentni centar i kako saznajemo njegovo stanje je kritično. Prema našim saznanjima, do 16 sati i dalje je bio u operacionoj sali.

Podsetimo, Nikolić (43) zaklao je 12. jula nožem svoju suprugu Maju Đorđević (38), dok je četvorogodišnjeg sina Mihajla udavio ispred Centra za socijalni rad u Ulici Miška Krajnca u Rakovici.

foto: Dragana Udovičić, Printscreen Facebook

Tokom krvavog pira, koji se dogodio naočigled brojnih prolaznika i zaposlenih u centru, pomahnitali Nikolić teško je povredio i troje radnika Centra za socijalni rad. Kako saznajemo, ubicu koji je na parkingu usmrtio svoju ženu i dete obuzdali su komunalni policajci koji su se zatekli na mestu zločina.

Delio ćeliju sa Marjanovićem

Marko Nikolić je ranije delio ćeliju sa Zoranom Marjanovićem, koji je osumnjičen za brutalno ubistvo supruge Jelene.

foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić

- Na dobacivanja ostalih ne reaguju. Samo se sklone i prave se da ih ne primećuju – rekao je izvor ranije prošlog meseca, dodajući kako je Nikolić u početku Zorana ignorisao, a kasnije je u njega stekao poverenje.

- Do sada ni jedan ni drugi nisu pričali o zločinima koji im se stavljaju na teret – kazao je izvor.

(Kurir.rs/Telegraf)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! HRVATSKA I SLOVENIJA PRED SUKOBOM?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track