PORODICA UBIJENE MAJE NIKOLIĆ  U NEVERICI: Monstrum iz Rakovice je kukavica! HTELI SMO DA GA OSUDE ZA ZLOČIN!
Foto: Privatna arhiva

UZNEMIRENI

PORODICA UBIJENE MAJE NIKOLIĆ U NEVERICI: Monstrum iz Rakovice je kukavica! HTELI SMO DA GA OSUDE ZA ZLOČIN!

Crna Hronika -

BEOGRAD - "Taj čovek je kukavica. Pokazao je da ne može da se suoči sa onim što je uradio našem Mihailu i našoj Maji", rekao je zet pokojne Maje Nikolić i teča malog Mihaila nakon samoubistva Marka Nikolića u ćeliji Centralnog zatvora.

On je u zatvoru čekao suđenje za svirepo ubistvo svog četvorogodišnjeg sina i bivše supruge ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

Porodicu Katanić - Majinu rođenu sestru Branislavu i njenog supruga vest o tome da je ubica sebi oduzeo život dodatno je uznemirila, iako, kako kažu, od jula prošle godine nemaju mira.

Pretilo mu 40 godina robije

Optužnicu protiv Marka Nikolića Više javno tužilaštvo podiglo je krajem novembra, a on se teretio za delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora. U pritvoru se nalazio od jula, kada je uhapšen ispred Centra za socijalni rad, neposredno posle zločina. Na saslušanju se branio ćutanjem, a prema nezvaničnim informacijama bio je u teškom psihofizičkom stanju.

"Mi smo hteli da on bude živ i da bude osuđen za zlodelo koje je učinio svom detetu i našoj Maji. Želeli smo da se suoči sa svojim zločinom i da odgovara za njega. Ovako je pravda ostala nezadovoljena", rekao nam je Aleksandar.

Ubica iz Rakovice je pre četiri dana staklom od razbijenog ogledala sebi prerezao grkljan. U tome su pokušala da ga spreče trojica zatvorenika, međutim Nikolić je izbo jednog od njih, a onda je povredio sebe.

foto: Fonet

U pomoć mu je odmah pritrčalo osoblje zatvora i on je vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde je nekoliko sati kasnije i preminuo.

Stravičan zločin koji je Nikolić počinio u julu prošle godine, kada je prvo golim rukama zadavio svog sina Mihaila, a onda nožem nasmrt izbo bivšu suprugu, zaprepastio je celu Srbiju. Nikolić je uhapšen nedugo posle monstruoznog zločina i od tada se nalazio u Centralnom zatvoru gde je čekao da mu počne suđenje.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track