ZORAN MARJANOVIĆ STALNO PEVUŠI OVU PESMU U ZATVORU: Čuvari ostali šokirani kad su saznali šta peva!
Foto: Dragan Kadić

MIRAN U ĆELIJI

ZORAN MARJANOVIĆ STALNO PEVUŠI OVU PESMU U ZATVORU: Čuvari ostali šokirani kad su saznali šta peva!

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović, povremeno pevuši u ćeliji Centralnog zatvora, a odgovor na pitanje čije su to pesme, čuvare je ostavio bez teksta.

- Stihovi koje u poslednje vreme neprekidno pevuši nikome nisu zvučali poznato. Kada su ga čuvari posle izvesnog vremena pitali čije to pesme peva, on je na zaprepašćenje svih njih rekao: „Moje pokojne žene“ - ispričao je za Kurir izvor iz CZ.

Marjanoviću je 8 decembra produžen pritvor za još tri meseca, a prema toj odluci suda, pritvor mu može trajati najduže do 10. marta 2018. godine.

Marjanović je uhapšen 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva.

foto: Privatna Arhiva

On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Burma kao novi dokaz

Deo muškog DNK profila izolovan sa domalog prsta desne ruke ubijene Jelene Marjanović, kao i otisak cipele ostavljen na drugoj strani kanala gde je pronađen njen leš, dokazi su na kojima će, uz listinge mobilnih telefona, biti bazirana optužnica protiv Zorana Marjanovića, saznaje Kurir.

foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Rok za podizanje optužnice protiv supruga ubijene pevačice sve je bliži, a kako Kurir saznaje, dokazi protiv njega se u poslednjim danima istrage sve više gomilaju. Uz rezultate baznih stanica, koji su, kako je Kurir ranije pisao, pokazali da su ubijena pevačica i njen suprug Zoran Marjanović bili u neposrednoj blizini u trenutku njene smrti, sudu će biti predstavljeni i novi dokazi o kojima se dosad nije govorilo u javnosti.

(Kurir.rs/Lj. S.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! ISTORIJSKI SUSRET U BEOGRADU POSLE TRI DECENIJE! Evo šta Srbija može da očekuje od posete japanskog premijera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track