PORODICA UBIJENE PEVAČICE SKIDA PROKLETSTVO: Marjanovići isteruju demone iz kuće
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović

Ludilo

PORODICA UBIJENE PEVAČICE SKIDA PROKLETSTVO: Marjanovići isteruju demone iz kuće

Crna Hronika -

Otac i majka uhapšenog Zorana, koji se sumnjiči da je usmrtio suprugu Jelenu, angažovali hodžu iz BiH koji je imao zadatak da im konačno donese mir i spokoj

Porodica Marjanović, nakon produžetka pritvora Zoranu, koji se sumnjiči da je usmrtio suprugu Jelenu, angažovala je izvesnog čoveka iz Bosne i Hercegovine, koji ima zadatak da istera mračne sile iz njihovog porodičnog doma u Borči i donese im mir i spokoj, saznaje Kurir.

Kako je ispričao izvor koji je želeo da ostane anoniman, uz komentar „da ne želi da mu nešto uvračaju“, Marjanovići su nakon niza nesrećnih događaja u porodici pomislili da im neko vrača, pa su odlučili da se oslobode negativne energije.

- Nakon Jelenine smrti i Zoranovog hapšenja zbog ubistva, Vladimir, Zorica i mlađi sin Miloš su posumnjali da im neko vrača i baje, pa su dugo tražili nekoga da im skine crnu magiju! Nakon potrage, odlučili su se za čoveka koji navodno ima moć da mračne sile istera iz kuće. Ovo je strašno, umesto da žale Jelenu, oni se bave vračanjem i isteruju sile koje su sami navukli - kaže naš zaprepašćeni sagovornik.

Moćni vrač

On navodi da su Marjanovići u Borči poznati kao porodica sklona paranormalnom, ali da je ovaj potez izazvao veliki nemir kod njihovih poznanika.

- Ljudi su davno u velikom broju posećivali Zoricu koja je lečila bioenergijom. Međutim, dovođenje takvog čoveka, koji je navodno hodža, u Borču i isterivanje đavola iz kuće zaista je prevazišlo svaku meru - priča izvor Kurira.

foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Zorica leči bioenergijom

Podsetimo, nakon Jelenine smrti, saznalo se da njena svekrva Zorica leči ljude bioenergijom. Međutim, od ubistva u Crvenki, Marjanovićka se više nije bavila bioenergijom, a čak je i uslovno osuđena zbog nadrilekarstva.

- Kao mali, i Zoran je isto pokazivao sklonosti ka paranormalnom, te se pojavio i u časopisu Treće oko. On je u tom trenutku imao 10 godina, a govorio je o astralnim projekcijama i putovanjima kroz nivoe drugih svetova - podseća naš izvor.

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra 2017. zbog sumnje da je godinu i po dana ranije usmrtio suprugu Jelenu. Veće Apelacionog suda u Beogradu prošle nedelje mu je produžilo pritvor za još tri meseca. Krajnji rok za podizanje optužnice je 10. mart.

Advokat Milosavljević

ILI JAK DOKAZ, ILI SLOBODA

Zoran će biti osuđen zbog ubistva supruge ukoliko tužilaštvo predstavi sudu bar jedan, ali dovoljno jak dokaz protiv njega, jer je takav stav sudske prakse. Smatram da tragovi blata koji su pronađeni nisu dovoljni. Ukoliko ne nađu taj dokaz, Zoran će biti na slobodi - izjavio je juče advokat Nebojša Milosavljević.

- Koliko vidimo, istraga ide sporo. Tužilaštvo verovatno ima u planu da izvede još neke dokaze. Očekujem da će se oni i pojaviti i da će opravdati pritvor optuženom Marjanoviću - ispričao je Milosavljević.

foto: Kurir

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! ČEDOMIR JOVANOVIĆ ZNAO ZA ĐINĐIĆEVO UBISTVO?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track