POTERA U BEOGRADU ZA VOZILOM BMW! NALETEO NA PEŠAKA i odbacio ga nekoliko desetina metara, a onda DODAO GAS I POBEGAO! Povređenom nije bilo spasa!
Foto: Dragana Udovičić

Teška saobraćajna nesreća

POTERA U BEOGRADU ZA VOZILOM BMW! NALETEO NA PEŠAKA i odbacio ga nekoliko desetina metara, a onda DODAO GAS I POBEGAO! Povređenom nije bilo spasa!

Crna Hronika -

Muškarac je sa teškim povredama hitno prevezen u Urgentni centar, ali mu nažalost nije bilo spasa, preminuo je u bolnici.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 21 časova u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama Svetog Save u Beogradu.

Jednog pešaka je prvo oborio automobil Alfa romeo, a zatim ga je pregazio BMW bele boje. Alfa se zaustavila, dok vozaču koji je kolima prešao preko pešaka, nije palo na pamet da stane, već je dao gas i pobegao.

Zasad nepoznati vozač belog automobila, oko 21 čas velikom brzinom je naleteo na pešaka u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama Svetog Save, a zatim pobegao sa lica mesta!

Muškarac je sa teškim povredama hitno prevezen u Urgentni centar, lekari su se borili da mu spasu život, ali nažalost povređeni pešak je preminuo.

Sve se odigralo u sekundi, a vozaču koji je pregazio pešaka, nije palo na pamet da ukaže pomoć teško povređenom.

- Beli automobil, mislim da je bio BMW, išao je veoma brzo. Pešak je prelazio kolovoz, jedan automobila je stao da ga propusti, a kada je produžio preko ulice, drugi auto ga je udario. Bilo je stravično, leteo je nekoliko desetina metara. Svi na ulici bili su sleđeni kada su videli da je auto koji ga je udario produžio velikom brzinom dalje - kaže očevidac događaja za Kurir.

Policija sprovodi intenzivne mere kako bi identifikovala i uhapsila vozača automobila koji je pobegao sa lica mesta. U toku je potera i sve patrole su obaveštene o vozilu.

(Kurir.rs/Foto: Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PLENKOVIĆU, ODAJ POČAST ŽRTVAMA JASENOVCA! Šta je sve Ivica Dačić poručio hrvatskom premijeru usred Njujorka?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track