DALIBOR UBIJEN S LEĐA DOK JE BACAO ĐUBRE: Detalji sačekuše na Voždovcu! 6 METAKA U DESPOTOVIĆA, TELO PRONAĐENO KOD KONTEJNERA
Foto: Damir Dervišagić, MUP Srbije

UBISTVO U ZAPLANJSKOJ

DALIBOR UBIJEN S LEĐA DOK JE BACAO ĐUBRE: Detalji sačekuše na Voždovcu! 6 METAKA U DESPOTOVIĆA, TELO PRONAĐENO KOD KONTEJNERA

Crna Hronika -

Dalibor Despotović (37) ubijen je sinoć oko 20.30 časova u Zaplanjskoj ulici, u Beogradu. Za sada nepoznati ubica ispalio je 6 metaka, od kojih su ga dva pogodila u glavu. Preminuo pre dolaska Hitne pomoći.

Despotović je likvidiran nedaleko od menjačnice koju je držao, u trenutku kada je izbacivao đubre. Pucnjavu je čula žena koja mu je iznajmljivala lokal i ona je odmah pozvala policiju. Kako saznajemo, novac u menjačnici nije odnet, pa se isključuje mogućnost da je u pitanju pljačka.

- Sumnja se da je ubica prišao žrtvi s leđa ispalivši šest hitaca, od kojih su dva metka pogodila Despotovića u glavu, posle čega je napadač pobegao automobilom u kom ga je čekala druga osoba - kazao je za Kurir izvor iz istrage.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, državljani Crne Gore Despotović i Miloš Kljajić, kao i Jugoslav Cvetanović iz Vranja, bili su 2010. godine uhapšeni u Beogradu jer su u iznajmljenim stanovima krili nekoliko automatskih pušaka i pištolja, veliku količinu eksploziva, „zolje“, nekoliko stotina metaka, maske, ali i pedesetak falš policijskih značaka.

Sva trojica radili su u obezbeđenju Slobodana Šaranovića, čiji je brat Branislav ubijen u oktobru 2009. u Beogradu, u sukobu sa klanom Luke Bojovića.

foto: Damir Dervišagić

Mediji su tada nagađali da su Despotović, Kljajić i Cvetanović u Beograd došli da bi ubili Luku Bojovića.

Lukin brat Nikola ubijen je 2013. a za to je optužen Jugoslavov brat Saša, zvani Pitbul. Jugoslav Cvetanović ubijen je u septembru 2017. na ulici u centru Vranja. Pre toga, u martu iste godine, u Budvi je rafalom usmrćen Slobodan Šaranović, koji je sumnjičen da je naručio ubistvo Nikole Bojovića.

foto: Damir Dervišagić

SUPRUZI I ĆERKI POZLILO

Na mesto događaja sinoć su došli prijatelji ubijenog Dalibora Despotovića, ali i njegova supruga i ćerka. Njima dvema je u jednom trenutku pozlilo, pa im je lekarska pomoć ukazana na licu mesta. Takođe, devojka koja radi u menjačnici nije mogla da zaustavi suze.

foto: Damir Dervišagić

- Ja i supruga redovno smo menjali novac kod njega u menjačnici. On je držao nekoliko menjačnica u gradu. Bio je korektan čovek i nije davao na sebe - ispričao nam je jedan Despotovićev komšija.

(Kurir.rs/A.B.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PREDSEDNIK EVROPSKE KOMISIJE JASAN! Evo kada će Srbija i Crna Gora ući u EU!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track