MASOVNA TUČA ISPRED LOKALNE PRODAVNICE U KURŠUMLIJI: Psovali se, potezali noževe, pa se razbežali kad je stigla policija
Foto: Biljana Roganović

Meštani mirnog sela Rudare šokirani

MASOVNA TUČA ISPRED LOKALNE PRODAVNICE U KURŠUMLIJI: Psovali se, potezali noževe, pa se razbežali kad je stigla policija

Crna Hronika -

KURŠUMLIJA- U seoskoj prodavnici u selu Rudare izbila je tuča u kojoj je učestvovalo pet osoba.

Dve osobe su zadobile povrede, a tri lica su pobegla sa lica mesta. Tokom tuče letele su flaše i kamenje, razbijen je izlog prodavnice.

Kako nam je potvrđeno u policiji tuču je prijavila vlasnica prodavnice.

"Sedeli smo ako i obično, kada su ušla njih trojica iz drugog sela i počela da provociraju, psuju, a onda su nas i napali, bukvalno iz čista mira. Mi smo se branili, koliko smo mogli. Ipak, meni su naneli povrede uva, a mom prijatelju dve posekotine na glavi. da ne pričam o drugim povredama. Kada su čuli da dolazi policija, pobegli su", kaže Milija Vučković koji je povređen.

On dodaje da je ovo selo mirno i da uopšte nema ispada ni svađa i da su pre svega preneraženi onim što su doživeli, od lica koja poznaju. Policija je obavila uviđaj, obavljena je procena štete, a za licima koji su učestvovali u tuči se traga i trebalo bi da se pronađu u toku dana.

(Kurir.rs/B.R.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PREDSEDNIK EVROPSKE KOMISIJE JASAN! Evo kada će Srbija i Crna Gora ući u EU!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track