UŽASAN ZLOČIN U ZEMUNSKOJ CVEĆARI: Sasuo rafal u bivšu devojku, sebi pucao u slepoočnicu
Foto: Aleksandar Bečić

stravično

UŽASAN ZLOČIN U ZEMUNSKOJ CVEĆARI: Sasuo rafal u bivšu devojku, sebi pucao u slepoočnicu

Crna Hronika -

Saša S. (41) sa najmanje tri hica, u grudi i butinu, teško ranio Marinu M. (29) s kojom je donedavno bio u vanbračnoj vezi, a zatim pokušao da sebi oduzme život

Marina M. (29), teško je povređena juče u cvećari u Karađorđevoj ulici u Zemunu gde je radila, kada ju je iz pištolja, sa više hitaca, upucao Saša S. (41) s kojim je bila u vanbračnoj zajednici.

Pucnji i lomljava stakla odjeknuli su oko 18 sati, a zaprepašćeni radnici iz lokala brze hrane koji se nalazi pored cvećare, odmah su posumnjali na najgore i pozvali policiju. Kada su pripadnici MUP stigli na lice mesta i uleteli u objekat, imali su šta da vide. Muškarac je ležao u lokvi krvi, a nedaleko od njega i teško ranjena radnica.

Prvi dolazak

- Saša je došao u popodnevnim satima da, kako nam je rekao, porazgovara s Marinom. Pošto smo posumnjali da nešto smera, jer su se nedavno rastali, ja i suprug bili smo s njima u lokalu sve dok on nije otišao. Posle toga rekli smo Marini da, ako je potrebno, zatvori radnju i da ide kući, a potom smo i mi otišli. Međutim, 15 minuta kasnije na telefon mi je stigao poziv da je u cvećari haos i da se hitno vratimo - ispričala je za Kurir vlasnica cvećare.

foto: Aleksandar Bečić

Kako navodi naša sagovornica, kada su ona i suprug napustili lokal, Saša se vratio u cvećaru sa pištoljem u ruci i zapucao ka Marini.

- Radnici iz susednog lokala odmah su reagovali i pozvali policiju. Nadam se da će se Marina oporaviti i da neće imati teže posledice. Kako nam je ispričala, sa Sašom je bila u vanbračnoj zajednici dve-tri godine, nisu imali dece. Upoznali su se na groblju na Bežanijskoj kosi, gde on radi kao pogrebni radnik, a ona je radila u cvećari na groblju. Međutim, nedavno je odlučila da ga napusti, dala je otkaz u toj cvećari i počela da radi kod nas. Otkazni rok iz prve cvećare trebao je da joj istekne za dva dana, pa je moguće da je Saša to saznao i da je verovao kako je više neće videti, pa je proradila bolesna ljubomora kod njega.

U kritičnom stanju

Teško povređena Marina, koja je prema informacijama iz Hitne pomoći pogođena u nogu i grudi, prebačena je u Urgentni centar, gde je operisana i kako nezvanično saznajemo, nije životno ugrožena. Saša je takođe primljen u istu zdravstvenu ustanovu i do zaključenja ovog broja lekari su se borili za njegov život.

Napadač i ranije bio nasilan

NEDAVNO PREBIO MARINU

Kako smo saznali, Marina M. je iz Borče, a Saša S. iz Crepaje kod Pančeva, gde su živeli dok ona nije odlučila da ode od njega zbog nasilja.

- Pre nekoliko nedelja Saša je pretukao Marinu i to je bila kap koja je prelila čašu. Ona je potom rešila da ga napusti i dala je otkaz u cvećari na groblju na Bežanijskoj kosi. Meni je javila šta se dogodilo i uzela je bolovanje. Na posao se vratila pre nekoliko dana, još su se na njenom licu videle modrice od batina - rekla je vlasnica cvećare.

Nezvanično, Saša je imao zabranu prilaska Marini, a pre nekoliko dana došao je kod nje u cvećaru na groblju u kojoj je odrađivala otkazni rok, zbog čega je ona pozvala policiju. Ipak, upozorenje organa reda nije urodilo plodom.

Kurir / Aleksandar Bečić

Foto: Aleksandar Bečić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

UŽAS U CVEĆARI U ZEMUNU: Izrešetao devojku pa pucao sebi u glavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track