MARINA U TEŠKOM STANJU, NAPADAČ PREMINUO: Pucao u cvećarku jer ga je ostavila!
Foto: Privatna arhiva

zEMUN

MARINA U TEŠKOM STANJU, NAPADAČ PREMINUO: Pucao u cvećarku jer ga je ostavila!

Crna Hronika -

Saša S. i Marina M. bili su vanbračnoj vezi dve godine, živeli su u selu Crepaja. Međutim, on ju je nedavno pretukao, nakon čega ga je ona ostavila i vratila se kod roditelja u Borču

Saša S. (41), koji je pucao u bivšu partnerku preminuo je sinoć u Urgentnom centru, a njegova nevečana supruga Marina M. (29), radnica cvećare u Zemunu, još je u teškom stanju, ali nije u životnoj opasnosti. Saša S. je nakon ispaljenih hitaca u Marinu, pucao sebi u glavu.

Saša S. i Marina M. bili su vanbračnoj vezi dve godine, živeli su u selu Crepaja. Međutim, on ju je nedavno pretukao, nakon čega ga je ona ostavila i vratila se kod roditelja u Borču. Njegove komšije ističu da je on pre Marine bio u braku u kome je dobio dvoje dece.

- Pre četiri godine se rastao sa ženom. Radio je kao grobar na Bežanijskom groblju i kao konobar u jednom restoranu u Kovačici. S Marinom se dobro slagao, koliko znam, ja joj nikada nisam videla modrice, niti se ikada požalila na njega.

Kad ga je ostavila, Saša se povukao se u sebe. Jednom je zaplakao i rekao da on to nije zaslužio od Marine. Ne znam šta se desilo među njima, ali sigurno nije mogao da podnese to što ga je ostavila - kaže jedna komšinica Saše S. Ona dodaje da ne zna odakle Saši oružje i ističe da, koliko zna, on ranije nije bio nasilan.

Roditelji Marine M. juče su bili u bolnici kako bi bili uz ćerku, a nesrećna baka od bola jedva da je uspela da izusti koju reč.

- Marina je bila s nama. Ne znam šta se dogodilo i zašto je to Saša uradio - rekla je kratko uplakana baka teško ranjene devojke.

Njihove komšije objašnjavaju da je Marina lepa i dobra devojka i da su joj svi govorili da Saša nije za nju.

- Govorili smo joj svi, njeni roditelji i prijatelji, da on nije za nju, ali nije slušala. Ostavila ga je tek kada se i sama uverila - rekao je za Kurir jedan Marinin poznanik.

Kurir / J. R.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

UŽAS U CVEĆARI U ZEMUNU: Izrešetao devojku pa pucao sebi u glavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track