MILOŠ (19) KRENUO DA PODIGNE PARE NA KLADIONICI PA POGINUO: Mladića pokosio pijani komšija!
Foto: Jelena Rafailović

Stravično

MILOŠ (19) KRENUO DA PODIGNE PARE NA KLADIONICI PA POGINUO: Mladića pokosio pijani komšija!

Crna Hronika -

Zla sudbina Miloš Jovanović (19) iz Jelenče krenuo da podigne novac osvojen na klađenju, udario ga vozeći velikom brzinom komšija Đorđe T., koji je imao 1,80 promila alkohola

Miloš Jovanović (19) iz Jelenče poginuo je kada je na njega na putu Valjevo-Šabac velikom brzinom autom naleteo komšija Đorđe T. (38), kom je posle nesreće izmereno 1,80 promila alkohola u krvi.

Nesrećni Miloš, koji krenuo u kladionicu da podigne novac koji je osvojio, preminuo je na mestu, dok je Đorđe uhapšen.

Bez dozvole i tablica

Tragedija se dogodila u subotu oko 19.30, a kako nezvanično saznajemo, vozač automobila nema vozačku dozvolu i upravljao je automobilom bez tablica. On je priveden u policijsku stanicu i određeno mu je policijsko zadržavanje.

- Bilo je jezivo! Automobil je naleteo na mladića brzinom većom od 100 kilometara na sat. Od strahovitog udarca telo je letelo nekoliko metara, a patike su pronađene 100 metara od mesta nesreće. Miloš je preminuo na mestu. Do njega je na ulici bila još jedna komšinica, ali srećom, ona je uspela da skoči i izbegne udarac, inače bi sada oboje bili mrtvi - objašnjava za Kurir jedan od očevidaca.

On dodaje da se odmah videlo da je Đorđe T. bio pijan, kao i da mu nije prvi put da u takvom stanju seda za volan.

Otac na operaciji

- Đorđe nema dozvolu, a automobil mu nije bio registrovan, ali to njemu ni ranije nije bio problem. Često je pijan sedao za volan i pravio probleme, bilo je pitanje vremena kada će nekog ubiti na ulici. Ovde ima mnogo dece i svi smo strahovali za njih. Prijavljivali smo ga i policija ga je često privodila, ali bi on uvek nekako bio na slobodi - kaže naš sagovornik i dodaje da su porodica Jovanović i njegov ubica Đorđe komšije.

Komšije porodice Jovanović objašnjavaju da je Miloš te večeri išao do kladionice i da je stradao na oko 300 metara od kuće.

foto: Jelena Rafailović

- Njegova porodica teško živi. Miloš je iza sebe ostavio majku, oca koji je pre četiri dana otišao u Beograd na operaciju noge i brata koji je stariji dve godine od njega. Dobio je nešto malo novca u kladionici i hteo je baš te večeri da ga podigne. Njegov brat kaže da su mu govorili da ne ide tada, da ostavi pa će podići ovih dana, ali njemu kao da se nije dalo da ostane kući - priča uplakana komšinica Jovanovića koja živi nedaleko od njih.

Tražio posao

Inače, kako kaže, za porodicu Jovanović ima samo reči hvale, kao i za Miloša.

- Bio je divan mladić, skoro je konkurisao za posao konobara. Nisu imućna porodica, ali su pošteni. Ne znam kako će da prežive ovaj gubitak - kaže uplakana komšinica.

Tuga

MAJCI REKLI DA JE U KOMI

Prema rečima komšija, Miloševoj majci Vinki nisu smeli odmah da kažu za tragediju.

- Posle nesreće, komšija je otišao do njihove kuće, ali jadan čovek nije smeo nesrećnoj ženi da kaže da joj je sin na mestu ubijen. Prvo su joj rekli da je u komi i da je u bolnici. Ali jadna ona, kao da je osećala da se nešto krije, i ubrzo je saznala punu istinu. Žena ne prestaje da plače i da traži sina. Tuga velika - kaže drhtavim glasom komšinica.

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) BEOGRAD ČEKA NOVOG GRADONAČELNIKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track