BIVŠI ZVEZDAŠ MIHAILO RISTIĆ O UCENI: Dao sam mu 300 evra, ali je hteo još
Foto: Zorana Jevtić

ISTRAGA

BIVŠI ZVEZDAŠ MIHAILO RISTIĆ O UCENI: Dao sam mu 300 evra, ali je hteo još

Crna Hronika -

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić (25), kojeg je prijatelj Nemanja Marković (25) ucenjivao golišavim slikama i snimcima seksa, potvrdio je juče na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu da mu je Marković tražio 5.000 evra da ne objavi kompromitujuće fotografije.

- Dao sam mu 300 evra, ali je on nastavio da insistira i preti da će ih dati novinarima i objaviti na pornografskim sajtovima - kazao je juče, između ostalog, mladi fudbaler, koji trenutno igra za Spartu iz Praga.

foto: Privatna Arhiva

Kako Kurir saznaje, on je u potpunosti potvrdio navode krivične prijave, a na saslušanje je došao bez advokata. Novinare koji su ga čekali ispred zgrade tužilaštva pokušao je da izbegne ulaskom na zadnji ulaz i skrivajući se kapuljačom.

Podsetimo, policija je prošle nedelje uhapsila ucenjivača Markovića, koji je do pre nekoliko meseci bio predsednik omladine Beograda Nove stranke.

Nakon hapšenja policija je u njegovom telefonu pronašla kompletnu prepisku s fudbalerom, kao i fotografije i snimke kojima ga je ucenjivao. Na saslušanju je plačući tvrdio da se šalio i molio da ga ne vode u zatvor.

I. M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE MUNJEVITU AKCIJU SRPSKE POLICIJE NA TAJNOM ZADATKU: Ovako je pao UCENJIVAČ koji je tražio 20.000 EVRA u zamenu za snimke iz nađenog telefona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja