icon-checkicon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-erroricon-galleryicon-homeicon-infoicon-logouticon-nexticon-passwordicon-plusicon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon-usericon_reactsoc-viber

Najnovije vesti

Espreso.rs


Adria media

UBIJEN VERENIK KARLEUŠINE KUME: Trišić godinama bio sa Ivanom Kukrić
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Profimedia

EKSKLUZIVNO: Ko je muškarac likvidiran u sačekuši u Žarkovu

UBIJEN VERENIK KARLEUŠINE KUME: Trišić godinama bio sa Ivanom Kukrić

Crna Hronika

Dragoje Trišić (44), zvani Triša, dugo se zabavljao sa jednom od naših najlepših i najpoznatijih manekenki, koja je venčala Jelenu Karleušu sa Bojanom Karićem 2004.

Dra­go­je Tri­šić, zva­ni Tri­ša (44), ko­ji je ubi­jen u sa­če­ku­ši ispred zgra­de u Tr­go­va­č­koj uli­ci u Ža­r­ko­vu, bio je ve­ren sa ma­ne­ken­kom Iva­nom Ku­krić (37), ku­mom pe­va­či­ce Je­le­ne Kar­leu­še, sa­zna­je Ku­rir.

 

foto: Damir Dervišagić

Tri­šić je ubi­jen u sre­du oko 17.15 sa­ti u pro­la­zu iz­me­đu zgra­da, ka­da ga je ne­po­zna­ti na­pa­dač sa dva hi­ca iz pi­što­lja po­go­dio u gru­di, a po­tom po­be­gao. On se, ka­ko sa­zna­je­mo, go­di­na­ma za­ba­vljao sa jed­nom od na­j­po­zna­ti­jih i na­j­lep­ših sr­p­skih ma­ne­ken­ki, sa ko­jom se i ve­rio. Me­đu­tim, ve­za ka­sni­je ni­je op­sta­la.

 

Na­j­bo­lje drugarice

 

- Tri­ša se ra­ni­je ba­vio bo­k­som, a imao je i po­slo­ve u ve­zi sa gra­đe­vi­nom. Iz­me­đu nje­ga i Iva­ne je bi­la ve­li­ka lju­bav, osam go­di­na su bi­li za­jed­no, ali se Tri­ša ni­kad ni­je ek­spo­ni­rao u jav­nos­ti, pa zbog to­ga ne­ma nji­ho­vih za­jed­ni­č­kih fo­to­gra­fi­ja - ka­že naš do­bro oba­ve­šte­ni izvor.

 

Iva­na Ku­krić je u mla­dos­ti bi­la na­j­bo­lja dru­ga­ri­ca sa pe­va­či­com Je­le­nom Kar­leu­šom, ko­joj je bi­la ku­ma na ve­n­ča­nju sa Bo­ja­nom Ka­ri­ćem u se­p­te­m­bru 2004. go­di­ne.
- Iva­na je Je­le­ni­na kr­šte­na i ve­n­ča­na ku­ma. Njih dve su odra­sle za­jed­no, bi­le su ja­ko blis­ke. Ka­da se Kar­leu­ša ve­n­ča­va­la, ona je bi­la nje­na ku­ma, ali ka­sni­je su nji­ho­vi od­no­si za­hla­d­ne­li. Ta­ko Iva­na ni­je bi­la po­zva­na na Je­le­ni­no dru­go ve­n­ča­nje, sa Du­škom To­ši­ćem. Me­đu­tim, ne­dav­no su po­no­vo po­če­le da kon­ta­k­ti­ra­ju - ka­že sa­go­vor­nik Ku­ri­ra.

 

foto: Damir Dervišagić

Ži­vi u Americi

 

Iva­na Ku­krić go­di­na­ma va­ži za jed­nu od na­ših na­ju­spe­šni­jih ma­ne­ken­ki u sve­tu. Mo­de­li­n­gom je po­če­la da se ba­vi sa sa­mo 17 go­di­na. Du­gi niz go­di­na ži­vi u Ame­ri­ci, na re­la­ci­ji Nju­jo­rk - Los An­đe­les.

 

Ra­di­la je za na­j­po­zna­ti­je modne krea­to­re i bre­n­do­ve, po­put Ar­ma­ni­ja i Va­len­ti­na, a po­ja­vlji­va­la se i u bro­j­nim sve­t­skim ča­so­pi­si­ma. U re­kla­mi za po­zna­tu ma­r­ku ma­ska­ra „po­za­j­mlji­va­la“ je oči po­pu­lar­noj ho­li­vu­d­skoj glu­mi­ci Ha­li Be­ri.

 

Me­đu­tim, sa­ma ni­ka­da ni­je bi­la zai­n­te­re­so­va­na za glu­mu.
- Mno­go pu­ta su mi se otva­ra­la vra­ta ka sve­tu glu­me. Ali na vre­me sam shva­ti­la da me to ne za­ni­ma i da bih sa­mo izgu­bi­la vre­me. Jed­nos­tav­no, ne bih vo­le­la da bu­dem jav­na li­č­nost - izja­vi­la je Iva­na ne­dav­no za sr­p­ske me­di­je.

 

Du­šan Stamenković

 

Po­tra­ga za ubicom
NOSIO KAČKET I SIVU JAKNU

 

foto: Damir Dervišagić

Gle­petako pro­cen­tual­no, od­no­sno upo­re­đi­va­njem uku­p­nog bro­ja po­sla­ni­ka i ću­to­lo­ga u po­sla­ni­č­kim klu­bo­vi­ma, na pr­vom me­stu je Je­din­stve­na Sr­bi­ja (JS), či­ja tri po­sla­ni­ka, od uku­p­no se­dam ili bli­zu 50 od­sto, ni­su ni­šta re­kla u Sku­p­šti­ni. Sle­de SPS i SNS sa bli­zu 20 od­sto. De­mo­kra­te ima­ju ne­što ma­nje od de­set od­sto po­sla­ni­ka u svo­jim re­do­vi­ma ko­ji do sa­da ni­su isko­ri­sti­li pra­vo da se ista­k­nu za sku­p­štin­skom go­vor­ni­com.

 

Ma­j­ka ubi­je­nog Trišića
MOJ SIN NIJE BIO KRIMINALAC

 

Ma­j­ka ubi­je­nog Dra­go­ja Tri­ši­ća re­kla je za Ku­rir da njen sin ni­je imao ni­ka­kve ve­ze sa kri­mi­na­lom.
- Pi­ta­j­te u ko­m­ši­lu­ku da vam ka­žu šta mi­sle o mom si­nu. On ni­je bio ni da­na u za­tvo­ru, a svi pri­ča­ju da je di­lo­vao dro­gu. Pa on je bio spo­r­ti­sta, ka­kva dro­ga?! To su sve nei­sti­ne! Imao je svoj ka­fić, u kom je po­šte­no ra­dio i za­ra­đi­vao. Bavio se svojim poslom i ničim drugim - re­kla je u su­za­ma nje­go­va ma­j­ka novinaru Kurira.

 

foto: Kurir

 

Kurir / Dušan Stamenković

 

Foto: Damir Dervišegić, Dragan Kadić, Profimedia

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) SAČEKUŠA U ŽARKOVU: Ubijen muškarac u Trgovačkoj ulici

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.