Najnovije vesti

POLICIJA NA TRAGU MOTIVA LIKVIDACIJE BLAŽA ĐUROVIĆA: Ivanov ga ubio zbog duga od 50.000 evra?
Foto: Dragana Udovičić

NOVI Detalji hapŠenja za ubistvo na Dušanovcu

POLICIJA NA TRAGU MOTIVA LIKVIDACIJE BLAŽA ĐUROVIĆA: Ivanov ga ubio zbog duga od 50.000 evra?

Crna Hronika

Nemanja Ivanov (36), saradnik klana Luke Bojovića, navodno je od Blaža Đurovića 2014. pozajmio novac i pokušao da ga prevari

Nemanja Ivanov (36), bliski saradnik klana Luke Bojovića, uhapšen je u subotu zbog sumnje da je 10. marta na Dušanovcu ubio Blažu Đurovića (39), a navodno je to uradio zbog 50.000 evra koje je dugovao Đuroviću, kaže izvor iz istrage.

Prema tim sumnjama, Ivanov je od Đurovića 2014. godine pozajmio novac za posao sa drogom, uz obećanje da će mu vratiti tri puta veću sumu.

- Ivanov je od Đurovića pozajmio 50.000 evra kako bi kupio drogu iz Latinske Amerike i obećao da će mu vratiti čitavih 150.000. Međutim, kasnije mu je rekao da mu je posao s narkoticima propao i da neće imati toliki novac, pa su se dogovorili da mu vrati onoliko koliko je i uzeo - objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, Đurović je saznao da ga je Ivanov izigrao za pare i da je ipak završio posao, pa je, sumnja se, organizovao njegovu otmicu. Pustili su ga posle višednevnog mučenja.

RASVETLJENA LIKVIDACIJA NA VOŽDOVCU: Uhapšen Nemanja Ivanov zbog ubistva Blaža Đurovića

Inače, policija je pre nekoliko dana uhapsila Ivanova jer je njegov DNK pronađen u zapaljenom terencu BMW X5 iz kog je 10. marta pucano u Đurovića, ispred kuće njegovog rođenog brata na Dušanovcu. Isti tragovi pronađeni su i na automatskoj pušci koja je pronađena u gepeku automobila, a za koju se pretpostavlja da je korišćena za ubistvo Blaže Đurovića. Takođe, pronađeni su još neki tragovi koji su policiji dali za pravo da uhapse Ivanova. Prilikom hapšenja on nije pružao otpor.

foto: Dado Đilas

Ministar pohvalio inspektore

BRZO I EFIKASNO UHAPSILI UBICU

Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, pohvalio je policajce koji su uhapsili Nemanju Ivanova.

- Želim pre svega da pohvalim ljude iz kriminalističke policije, koji su veoma brzo i efikasno rasvetlili ovaj slučaj. Hoću da dam podršku svim tim ljudima, za koje znam da danonoćno rade kako bi ljudi u Srbiji bili bezbedni - rekao je Stefanović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV NA LICU MESTA: Muškarac ubijen u sačekuši na Dušanovcu

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...