(FOTO) NOVI DETALJI SAČEKUŠE NA DUŠANOVCU: Ivanov se brani ćutanjem, ali evo šta mu sledi
Foto: Dragana Udovičić

istraga se nastavlja

(FOTO) NOVI DETALJI SAČEKUŠE NA DUŠANOVCU: Ivanov se brani ćutanjem, ali evo šta mu sledi

Crna Hronika -

Nemanja Ivanov (36) osumnjičen za ubistvo Blaža Đurovića (39) na Dušanovcu 10. marta, saslušan je jutros u Višem tužilaštvu u Beogradu, pred kojim se branio ćutanjem.

Portpartol tužilaštva Tatjana Sekulić precizirala je za Tanjug da je okrivljeni saslušan povodom krivičnog dela teškog ubistva i da nije iznosio odbranu.

Tužilaštvo je sudu predložilo da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi mogao da ponovi krivično delo, dodala je Sekulić.

foto: Dragana Udovičić

Ivanov je uhapšen u subotu zbog sumnje da je 10. marta sa više hitaca iz automatskog oružja usmrtio Djurovića (39) na Dušanovcu. Mediji su preneli da je Đurović je ubijen ispred kuće rođenog brata Saše u Ulici Vojvode Skopljanca broj 22, nakon što je dovezao njega i decu.

Na Đurovića je pucano iz džipa BMW koji je policija je kasnije pronašla zapaljenog, pišu mediji, koji navode i da je Đurović brat po majci Vladimira Jovanovića, poznatog kao Vlada Japanac.

foto: Dragana Udovičić

Ivanov je u februaru ove godine pravosnažno osuđen na dve godine zatvora za krivično delo lake telesne povrede (u tu kaznu mu je uračunata i ranije izrečena kazna zatvora u trajanju od osam meseci po pravnosnažnoj presudi) zbog učešća u sukobu u beogradskom hotelu "Majdan" u januaru 2015. godine, kada je ubijen Vladan Veličković.

foto: Dragana Udovičić

On je pravosnažno oslobođen optužbi za nedozvoljeno nošenje oružja jer je tom prilikom u Majdanu kod sebe imao lažni pištolj. Za ubistvo Veličkovića Apelacioni sud je pravosnažno osudio na 13 godina zatvora Stanka Buhanca.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV NA LICU MESTA: Muškarac ubijen u sačekuši na Dušanovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track