DRAMA U ZEMUNU: Žena (54) pucala sebi u glavu?!
Foto: profimedia

Pokušala da se ubije pištoljem

DRAMA U ZEMUNU: Žena (54) pucala sebi u glavu?!

Crna Hronika -

Dragana R. (54) pronađena juče s teškim povredama u iznajmljenom stanu u Ruskoj ulici, u kritičnom stanju prebačena u Urgentni centar

Dragana R. (54) pokušala je preksinoć da se ubije u iznajmljenom stanu u Ruskoj ulici u Zemunu.

Ona je, kako nezvanično saznajemo, iz pištolja ispalila sebi jedan metak u glavu, pucanj su čule komšije i obavestile policiju i Hitnu pomoć.

Bez svesti

Nesrećna žena je bez svesti i u kritičnom stanju prevezena u bolnicu, a pretpostavlja se da su nerešeni ljubavni problemi motiv pokušaja samoubistva. Prema informacijama do kojih smo došli, Dragana R. se nedavno doselila u Zemun.

- Pre nje je tu stanovao jedan muškarac. Ne znam kad se ona doselila, ali poznajem vlasnika kuće, on je taksista. Draganu nisam viđao i ne znam šta bi mogao da bude razlog da podigne ruku na sebe. Mislim da je tu bila sama - kaže jedan od komšija kog smo juče zatekli ispred zgrade. Vrata stana u kome Dragana živi juče su bila zapečaćena, a tragovi krvi u hodniku su još svedočili o onome što se desilo prethodne noći.

foto: Printscreen

Zaključana kapija

- Video sam ispred policiju i Hitnu pomoć, nosili su nekoga na nosilima, ali nisam video o kome je reč. Tu ženu ne poznajem, sigurno se nedavno doselila - kaže komšija preko puta.

Ekipa Kurira pokušala je da stupi u kontakt s vlasnikom stana, koji ne živi na istoj adresi, ali, nažalost, kapiju koja je, kako su nam objasnili, njegova,niko nije otvarao.

Kurir / J. Rafailović

Foto: Profimedia, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track