OPŠTA TUČA 4 PORODICE NA BULEVARU: Troje uhapšeno, petoro povređeno, udarali čim su stigli, radile CIGLE, KRAMPOVI, LOPATE, PALICE... Stradala i prolaznica
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

OPŠTA TUČA 4 PORODICE NA BULEVARU: Troje uhapšeno, petoro povređeno, udarali čim su stigli, radile CIGLE, KRAMPOVI, LOPATE, PALICE... Stradala i prolaznica

Crna Hronika -

Četiri porodice posvađale su se oko 18 sati juče u Bulevaru kralja Aleksandra, nakon čega su se obračunali i fizički! Epilog: troje uhapšenih, petoro teško povređenih.

Zbog nasilničkog ponašanja uhapšeno je troje ljudi i oni se i dalje nalaze u pritvoru.

Sve je počelo kada se Sreten K. (20) posvađao sa jednim muškarcem sa kojim je i ranije imao nesuglasica. Sukobile su se četiri porodice, dve sa jedne i dve sa druge strane.

Kako priča, četvorica muškaraca polomila mu je staklo na kući. U kući su bila i dečica i Sretenova majka Dragica, brat Stefan (22) i otac Živojin. Svi su teško povređeni, osim dečice koju je sklonila Sretenova žena na vreme.

- Sa sinovima živim u Mirijevu i tada smo došli ovde kod Živojina, jer deca hoće da provedu vreme i sa ocem. Kada su uleteli, Sreten je prvi izašao. Otac tih muškaraca me je udario u glavu drvenom motkom i iznad oka, a nakon toga, jedan od njih je uzeo nož koji je bio ispred kuće i posekao mi dojku i stomak - priča Dragica K., Sretenova i Stefanova majka.

Kako pričaju sin i majka, napadači su se latili svega što su našli ispred kuće.

Lopata, kramp, nož, kamenje, cigle, palice...

.

- Muža su udarili ispred kuće toliko jako da se onesvestio. Stefan kako je trčao blizu oca u dvorištu, okliznuo se, a jedan od braće krenuo je da ga udari krampom, da ga nisam gađao kamenom i pogodio u nogu, u tom trenutku ubio bi mi brata. Oca mi je pridigla žena dok smo brat i ja odvlačili pažnju ostalima. Nožem kojim je posekao mojoj majci stomak, isti je krenuo i ka mom stomaku i ja sam postavio ruku i pomislio: "Bolje ruka nego crevo", da bih ostao živ.

Isekao me je do koske - dodaje Sreten.

Tu tuča nije završena već se jurnjava članova ove četiri porodice nastavila i na Bulevaru u blizini okretnice tramvaja. U sukobu je povređena i nesrećna slučajna prolaznica.

- Pojurili su kroz ogradu za Sretenom na ulicu i jedan od njih bacio je ciglu u njegovom pravcu. Umesto njega pogodio je ženu ciglom u glavu i ona je krvarila - priča Dragica dok nam pokazuje krvavo ćebe sa kojim je pritrčala da pomogne prolaznici, a koje se i dalje nalazi pored ulice.

Kao razlog zbog kojeg uopše postoji godinama nesloga između ovih porodica, Sreten navodi zavist sa druge strane.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SEDELI SU MIRNO U KAFIĆU, A ONDA JE NASTAO POTPUNI HAOS! Leteli stolovi, potegnut i pištolj u Aranđelovcu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track