RATKO KOLJENŠIĆ NA TAJNOJ LOKACIJI: Bojovićev ubica beži od krvne osvete
Foto: Vijesti

Skriven

RATKO KOLJENŠIĆ NA TAJNOJ LOKACIJI: Bojovićev ubica beži od krvne osvete

Crna Hronika -

Kolašinac Ratko Koljenšić, koji je pred Specijalnim sudom u Beogradu optužen da je bio član kriminalne grupe pokojnog Slobodana Šaranovića, koja stoji iza likvidacije Nikole Bojovića, krije se na tajnoj lokaciji u Crnoj Gori iz straha od krvne osvete, tvrde crnogorski mediji.

Koljenšiću se, podsetimo, za učestvovanje u Bojovićevom ubistvu sudi u odsustvu jer je u trenutku podizanja optužnice i otpočinjanja postupka služio višemesečnu kaznu zatvora u Spužu zbog nelegalnog posedovanja oružja.

Nedavno je pušten iz tog zatvora, ali se od tada nalazi na specijalnim merama zaštite zbog sumnje da bi i sam mogao da postane žrtva krvne osvete.

Crnogorske vlasti veruju da su se njihove sumnje pokazale osnovanim kada je prošlog leta ispred njegove kuće uhapšena Anđelka Bojović, majka Nikole i Luke, zajedno s njihovim bratom od strica Matijom.

Crnogorski mediji su tada preneli da su uhapšeni fotografisali Koljenšićevu kuću i pripremali njegovu likvidaciju. Tužilaštvo je, međutim, ubrzo odustalo od gonjenja po tom krivičnom delu, pa je Nikolina i Lukina majka puštena iz pritvora posle 72 sata. Matija Bojanić je osuđen na tri meseca zatvora jer je kod njega pronađen pištolj.

Kurir / I. M.

Foto: Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track