(FOTO, VIDEO) DVE GODINE OD UBISTVA PEVAČICE: Tetke u suzama ljubile Jelenin spomenik, misteriozna devojka upalila sveću, Marjanovići na grob doneli žito i vino
Foto: Zorana Jevtić

pomen na borčanskom groblju

(FOTO, VIDEO) DVE GODINE OD UBISTVA PEVAČICE: Tetke u suzama ljubile Jelenin spomenik, misteriozna devojka upalila sveću, Marjanovići na grob doneli žito i vino

Crna Hronika -

BEOGRAD - Danas se obeležava dvogodišnji pomen ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović Krsmanović, a na groblje su nešto posle 11 časova stigle tri Jelenine tetke, Ljubica, Goca i Slavica, dok su pre 12 časova na groblje stigli i članovi porodice Marjanović.

1 / 10 Foto: Zorana Jevtić

Oko Jeleninog spomenika okupili su se Vladimir Marjanović i Uroš, Zoranov sin iz prvog braka koji je u Janino i Zoranovo ime upalio sveće. Pored njih stigli su i kuma Vera, još jedna prijateljica i Urošev drug, a na grob su izneli žito i vino.

Nisu prisutni ni svekrva Zorica, Zoranov brat, niti ćerka Jana, za koju saznajemo da je sa drugarima iz vrtića na izletu.

Vladimir Marjanović je kratko za Kurir rekao da je Jana danas nije mogla da dođe jer je na izletu sa vršnjacima iz vrtića.

foto: Zorana Jevtić

"Jana je posetila Jelenin grob za 8. mart i donela je mami poklon. Danas nije došla sa nama, ali je dovodimo svaki put kada ona poželi", rekao je Vladimir.

On nije želeo da komentariše ništa po pitanju istrage dodavši da ne može da govori da "ne bi uznemirivao javnost". On je dodao da na nasip gde je pronađena Jelena neće ići danas već neki drugi dan, zajedno sa sveštenikom.

Na pitanje novinara zašto su održana dva pomena, jedan danas i jedan u subotu, Vladimir je kratko rekao da su oni sa popom dogovorili zakazali pomen za 2. april.

Na pitanje novinara kako se osećaju i svekar ubijene pevačice i kuma Vera su uglas rekli:

"A kako bismo se osećali... Teško je".

Kuma Vera je na Jelenin grob ostavila žito i rekla novinarskim ekipama da se posluže.

1 / 10 Foto: Zorana Jevtić
1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Pre dolaska Marjanovića, Jelenine tetke su u suzama poljubile spomenik, položile cveće na grob i upalile sveću.

Tetka Goca je prilazeći grobu izgovorila "ko će drugi da joj dođe nego mi", a onda zaplakala i rekla da je bolje da je Jelena njima palila sveću a ne oni njoj.

foto: Zorana Jevtić

One nisu želele okupljenim novinarima da komentarišu hapšenje Zorana Marjanovića, samo su rekle "ništa ne znamo".

Kako saznajemo, pre nego što su se pojavile Jelenine tetke, navodno je grob posetila i jedna devojka, koja je upalila sveću.

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, deo Jelenine porodice je u subotu na groblju Zbeg u Borči simbolično obeležio pomen, i tada niko od Marjanovića nije bio prisutan.

Teodrora Krsmanović, Jelenina sestra je tada nakon pomena za Kurir kratko rekla da su najbliži došli da obeleže dvogodišnji pomen.

"Teško mi je, svakim danom mi je sve teže. Okupili su se samo najbliži kako bismo ispoštovali Jelenu i ovaj dan. Ne mogu više ništa da kažem, molim vas imajte razumevanja", rekla je tada kroz suze Teodora.

(Kurir.rs/J.R./Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track