TETKA JELENE MARJANOVIĆ TUGUJE: Samo nam je Jana ostala!
Foto: Nebojša Mandić

SUZE I BOL Ljubice Manojlović

TETKA JELENE MARJANOVIĆ TUGUJE: Samo nam je Jana ostala!

Crna Hronika -

Jeca je bila melem za ranu. Nikad nikome ništa nažao nije učinila. Ako nije mogla da pomogne, odmogla sigurno nije

Rođaci ubijene pevačice ni dan-danas ne mogu da se pomire sa činjenicom da njihove Jece više nema, da još uvek niko nije odgovarao za monstruozni zločin, ali istovremeno ni danas nemaju odgovor na pitanje zašto je neko želeo da je ubije.

Tetka po majci Jelene Marjanović, Ljubica Manojlović, dve godine nakon strašne tragedije ne može a da ne zaplače dok priča o svojoj sestričini.

- Jeca je bila melem za ranu. Nikad nikome ništa nažao nije učinila. Ako nije mogla da pomogne, odmogla sigurno nije. Kao dete sakupljala je oko sebe decu i s njima delila sve što ima. Kad se udala, bila je dobra žena, uzorna majka, spremna da za svoje dete i život da. Šta je kome ona nažao učinila da joj uradi ovako nešto ni danas mi nije jasno - kaže plačnim glasom za Kurir tetka ubijene pevačice.

Ona dodaje da je familiji kao so na ranu to što ni posle toliko vremena niko nije odgovarao.

- Ne znam ko je ubica i ne želim da se mešam u rad istražnih organa. Na policiji je bilo da nađu ubicu, a sud je taj koji će, nadam se, jednog dana kazniti monstruma koji nam je ubio anđela, jer je Jelena to zaista i bila - priča Ljubica, koja je nakon Jelenine smrti brinula o njenoj majci.

Prema njenim rečima, duže vreme nije videla ćerkicu ubijene pevačice, ali naglašava da će za nju ona uvek biti tu.

- Ona je jedino što mi je ostalo od sestre Zorice. Duša me boli što je ostala bez majke, a sada na neki način i bez oca. Ne mogu da verujem šta nam se desilo i ne mogu da se pomirim s tim još uvek - priča uplakana tetka ubijene Jelene Marjanović.

(Kurir.rs / J. R. / Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja