POZNATI O ZLOČINU U BORČI: Slučaj ubistva Jelene Marjanović je sve MISTERIOZNIJI! Ako oslobode Zorana neko će morati da odgovara!
Foto: kurir/Fonet/Beta

SPECIJAL

POZNATI O ZLOČINU U BORČI: Slučaj ubistva Jelene Marjanović je sve MISTERIOZNIJI! Ako oslobode Zorana neko će morati da odgovara!

Crna Hronika -
foto: Zorana Jevtić

Zoran Milivojević, psihoterapeut

SLUČAJ JE SVE MISTERIOZNIJI

- Dve godine su dug period za istragu tako svirepog ubistva mlade žene i majke. Obećavali su da će brzo rešiti slučaj, ali kako je istraga odmicala, postajao je sve misteriozniji. Ako Zoran jeste kriv, biće osuđen, a ako nije, onda se misterija nastavlja. U tom slučaju postoji i velika šansa da ubistvo ne bude razjašnjeno.

foto: Beta

Dobrivoje Radovanović, kriminolog

ISHOD SUĐENJA BIĆE NEIZVESTAN

- Prestao sam da se zanimam za slučaj davno, pošto istraga nije pokazala ništa značajno. Odmakli su znatno korak napred, ali očigledno nisu skupili dovoljno valjanih dokaza, čim sud nije prihvatio optužnicu i čim traži izjavu deteta, što je krajnji napor da se optužnica potvrdi. Verujem da će uz te dokaze biti potvrđena, a da će ishod suđenja biti neizvestan.

foto: Vladimir Šporčić

Jelena Kostov, pevačica

JELENA JE BILA DIVNA

Ne mogu da verujem da su prošle već dve godine. Jelena je bila divna i uvek smo se srdačno javljale jedna drugoj. Nije zaslužila da na takav mučki način nastrada. Nadam se da će zločin uskoro da se rasvetli i da završimo sa ovom agonijom.

foto: Maja Mojsovski

Nebojša Milosavljević, Advokat

PRIČA O UBISTVU NIJE ZAVRŠENA

- Priča o ubistvu Jelene Marjanović nije završena, fale krunski dokazi. I posle dve godine, ova priča je još uvek na početku. Optužnica je vraćena na dopunu i očekujem da će se u narednom periodu izaći s krunskim dokazima, koji će, siguran sam, zaokupirati javnost.

foto: Marina Lopičić

Boža Spasić, operativac DB

SLUČAJ JE SKORO NA SAMOM POČETKU

- Dve godine nakon ubistva, jedina ekspertska, stručna i bilo kakva kvalifikacija je - Jelenu je ubio ubica! Slučaj se još uvek nalazi skoro na samom početku. Iako je uviđaj korektno obavljen, iako je tužilaštvo saslušalo ljude i došlo se do optužnice, koja je vraćena, mi nemamo ništa sem pukih priča o tome ko je kako i šta je mogao da radi.

foto: Media Centar

Milan Kostić, forenzički psiholog

ĆUTANJE PORODICE ŠTETI ISTINI

- Istraga je od početka kasnila i da to zakašnjenje može da ima posledice na utvrđivanje činjenica, jer se neke stvari više ne mogu rekonstruisati. Drugi utisak je odbrambeni zid ćutanja porodice, jer se veoma retko dešava da porodica zauzme jedinstven stav prema istrazi, jedan ignorantski, ometajući stav, i to će oštetiti istinu u ovom slučaju.

foto: Fonet

Toma Fila, advokat

PREURANJENO PODIZANJE OPTUŽNICE

- Prvog dana sam rekao da je preuranjeno podizanje optužnice na bazi razgovora s braniocima. Ovo je odluka koja je iz nekog razloga doneta, optužili su čoveka pre ozbiljne baze dokaza. Slučaj je specifičan zbog deteta čija je majka ubijena, a otac u zatvoru. Ukoliko Zoran Marjanović bude oslobođen, neko će morati da ostane bez službe.

foto: Stefan Jokić

Bojana Ristivojević, voditeljka

JANA JE NAJVEĆA ŽRTVA

- Jelena je najviše gostovala na televiziji Hepi. Tužno je da je u celoj priči mala Jana najveća žrtva, jer je ostala bez oba roditelja. Nisam mogla da verujem da će poslednje dve godine ovo da bude tema broj jedan u našoj zemlji. Nadam se da će sve da se završi i da ćemo saznati ko je počinio zločin.

foto: Dragana Udovičić

Saša Matić, pevač

TREBALO JE ZAJEDNO DA NASTUPIMO

- Jelena je bila divna koleginica. Trebalo je da zajedno nastupimo, ali nažalost, nije nam se dalo. Kao da smo juče bili u nekoj emisiji, a evo već dve godine su prošle otkako je ubijena. Isuviše je strašno to što se dogodilo i nadam se da će zločinac biti najstrože kažnjen.

(Kurir.rs/ Foto: Kurir/Fonet/Beta/Medija centar)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) PRIŠTINA POČINJE SA FORMIRANJEM ZSO?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track