DOLIJALI DILERI U NOVOM SADU: Pronašli im više od kilogram droge u stanu!
Foto: Profimedia

uhapšene 2 osobe

DOLIJALI DILERI U NOVOM SADU: Pronašli im više od kilogram droge u stanu!

Crna Hronika -

Novosadska policija zaplenili je više od kilogram i sedamsto grama narkotika, uhapsivši tom prilikom dvojicu osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana Novosađanina D. J. (34), policija je pronašla 1,65 kilograma marihuane, oko 25 grama semena indijske konoplje i digitalnu vagu za precizno merenje, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu.

Policija sumnja da je osumnjčeni prethodnog dana prodao po jedan paketić sa marihuanom dvojici Novosađana, koji je pronađen kod te dvojice muškaraca, i protiv obojice će biti podneta krivična prijava zbog držanje narkotika.

Navodi se da je D. J. je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Za proizvodnju i prodaju opojnih droga osumnjičen je i Lj. S. (37) iz Novog Sada, a policija je pretresom stana u kome živi pronašla 70 grama amfetamina, 60 tableta "ekstazija", 10 grama marihuane i digitalnu vagu.

Za Lj. S. su inače bile raspisane tri poternice, između ostalog i zbog izdržavanja kazne zatvora, po presudi Osnovnog suda u Novom Sadu. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia, ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRBIJA ĆE ZATRAŽITI ROK TRAJANJA BRISELSKOG SPORAZUMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track