Najnovije vesti

ISPLIVALA POSLEDNJA PREPISKA SA PEVAČICOM: Ljupka se dopisivala s Jelenom pred ubistvo! Stevićeva UPLAŠENA ZA SVOJU SIGURNOST
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Borča

ISPLIVALA POSLEDNJA PREPISKA SA PEVAČICOM: Ljupka se dopisivala s Jelenom pred ubistvo! Stevićeva UPLAŠENA ZA SVOJU SIGURNOST

Crna Hronika

Ljupka Stević sumnja da je žrtva hakera, koji su iskoristili njene poruke, jer je ona neposredno pred ubistvo pevačice Jelene Marjanović razmenjivala poruke s njom

Pevačica Ljupka Stević, kojoj je nedavno nepoznata osoba pretila smrću zbog Marjanovića, još je pod stresom.

Pevačica sumnja da je na meti hakera, koji su iskoristili njene poruke, jer se ona neposredno pred ubistvo pevačice Jelene Marjanović iz Borče dopisivala s njom. U prilog tome svedoči i prepiska u čiji posed je došla naša redakcija.

Opasne poruke

- Jelena mi je bila bliska prijateljica i koleginica i često smo se dopisivale. Žao mi je što sam izbrisala kompletnu prepisku, ali uvek smo razgovarale o muzici, prijateljima, nastupima... Uvek je bila vedra i nasmejana i govorila mi je da joj je suprug uradio odličnu pesmu. Bila sam srećna zbog nje. Zoran je takođe veliki profesionalac je re napravio dosta hitova za našu estradu. Uglavnom, nema nikakvog razloga da mi iko preti zbog te porodice - kaže Ljupka.

Ona kaže da joj je žao što više nema sve poruke.

- Krivo mi je jer biste videli da smo nas dve bile u odličnom odnosu. Verujte da mi nije bilo svejedno kad sam to pročitala i sad non-stop razmišljam zašto sam baš ja dobila takvu poruku. Verujem da će se uskoro i otkriti ko stoji iza toga - kaže Ljupka.

Podsetimo, kako je Kurir juče pisao, Stevićeva je dobila poruku sa nepoznatog broja, a anonimni pošiljalac joj je već na početku stavio do znanja da joj preti opasnost.

- Još jednom joj pomeneš Zorana ili Jelenu Marjanović, laganim korakom ćeš otići u Kanadu - navedeno je na početku razgovora.

Pevačica to, po svemu sudeći, nije shvatila ozbiljno, već je odgovorila i upitala ko je. Međutim, usledila je nova pretnja.

- Neko ko zna da se petljaš u stvari koje su veoma opasne. Vodi računa o ponašanju - pisalo je u sledećoj poruci.

foto: Printscreen

Nije joj svejedno

Tada je pevačica shvatila ozbiljnost situacije u kojoj se našla, pa je pokušala da umiri anonimnog pošiljaoca. S obzirom na to da je pretnje dobila prošle nedelje, interesovalo nas je da li joj je, u međuvremenu, pretio još neko.

- Otad nisam dobila nijednu poruku. Nadam se da će na tome i da se završi. Veoma sam se uznemirila, naročito jer sam imala nekoliko nastupa da odradim, i nije mi bilo svejedno. Baš sam se potresla - završava Ljupka.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva, Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...