OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Žabac se ponovo vratio iz mrtvih!
Foto: Privatna Arhiva

Vaskrsao

OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Žabac se ponovo vratio iz mrtvih!

Crna Hronika -

Fenomen Nebojša Tubić Žabac, koji je osumnjičen za ubistvo Spasoja Milićevića, hitno operisan zbog gangrene creva, a preživeo je i metak u glavi i povrede od kose i motorne testere

Nebojša Tubić, zvani Žabac, iz Novog Sada, koji se nalazi u kućnom pritvoru jer je osumnjičen za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom investitoru Spasoju Milićeviću (63), imao je gangrenu creva i hitno je operisan u Kliničkom centru Vojvodine, saznaje Kurir.

foto: Privatna Arhiva

Žabac je tako po četvrti put izbegao sigurnu smrt, jer je 2012. pogođen metkom u glavu, a devedesetih je preživeo teške povrede nanete kosom i motornom testerom!

Tubić se oporavlja od operacije koja je trajala skoro dva sata.

- Na Veliki petak osetio sam strašne bolove u stomaku. Hitno sam prebačen u bolnicu i odmah završio u operacionoj sali. Šta da vam kažem, ni sam ne znam kako sam ostao živ. Imam ogroman rez na stomaku, izvadili su mi pola metra creva, rasporili su me kao svinju. Izgledam kao da sam izvršio harakiri - kaže Tubić, koji je sve vreme operacije nosio nanogicu.

foto: Privatna Arhiva

Strašni bolovi

Žabac kaže da je već navikao na ovakve situacije.

- Mene jedino još buldožer da pregazi, jer sam neuništiv - priča Tubić, koji zahvaljuje sudiji Svetilavu Popoviću jer mu je, kako kaže, spasao život.

- Da me nije pustio u kućni pritvor, umro bi u zatvoru od gangrene creva- priča naš sagovornik.

foto: Printscreen

Napali ga kosom

Tubić važi za jednog od poslednjih žestokih momaka s novosadskog asfalta. Kontroverzni biznismen i bivši dečko pevačice Goce Božinovske u maju 2012. teško je povređen u Novom Sadu, tada mu je metak prošao kroz glavu. I pored teške povrede, preživeo je i uspeo da se oporavi. Tubić kaže da je još dva puta izbegao smrt.

- Devedesetih sam jedva preživeo teške povrede motornom testerom i kosom. Bio sam u šumi i drvoseča me je zakačio po donjem delu kičmene moždine. Santimetar je falio da mi ošteti kičmu i da me bukvalno prepolovi. A kosom sam namerno povređen, napadač mi je isekao tetivu na nozi i umalo nisam iskrvario - kaže Tubić.

Kobna tuča

ČETIRI MESECA U PRITVORU

Nebojša Tubić uhapšen je u novembru 2017. zbog nanošenja teških povreda sa smrtnim ishodom, usled kojih je preminuo građevinski investitor Spasoje Milićević iz Novog Sada. On je sve vreme negirao da ima bilo kakve veze s ovim ubistvom. Tubić je posle četiri meseca provedenih iza rešetaka pušten. Od marta se nalazio u kućnom pritvoru i nosio je nanogicu.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Privatna arhiva, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja