HOROR U PIROTU! OSAKATIO GA ZBOG 300 EVRA: Odsekao mu prst makazama za voće zbog zelenaškog duga!
Foto: Shutterstock

Uhapšen nasilnik iz Pirota

HOROR U PIROTU! OSAKATIO GA ZBOG 300 EVRA: Odsekao mu prst makazama za voće zbog zelenaškog duga!

Crna Hronika -

Aleksandar V. je najpre krvnički pretukao Bobana J., a onda mu odsekao mali prst na levoj ruci. Hteo da se osveti jer mu nije na vreme vratio pare

Aleksandar V. (30) iz Pirota uhapšen je zbog sumnje da je poznaniku Bobanu J. (25) odsekao mali prst voćarskim makazama. Kako Kurir saznaje, osumnjičeni je osakatio mladića zbog duga od 300 evra.

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksandar V. se bavio zelenašenjem, a Boban je od njega nedavno pozajmio 300 evra.

Poslednje upozorenje

- Boban je i ranije pozajmljivao novac od Aleksandra, ali je do sada uredno vraćao. Ovoga puta je pare trebalo da vrati u nedelju, ali to nije uradio. Zato ga je osumnjičeni zvao i zahtevao da se vide i rasprave - priča naš izvor upućen u istragu.

U ponedeljak ujutru Aleksandar V. je pozvao Bobana da se nađu na benzinskoj pumpi.

- Boban je došao kolima, a odatle su se odvezli na vašarište u prigradskom naselju Prisjan. Kada su se parkirali, Aleksandar je rekao poznaniku da mora da se olakša, ali je prešao sa druge strane, otvorio vrata i brutalno nasrnuo na Bobana.

- Krvnički ga je pretukao, a onda je izvadio kalemarske makaze i isekao mu mali prst sa leve ruke. Rekao mu je da je to opomena i da će mu seći prst po prst dok mu ne vrati dug - navodi naš sagovornik.

Nasilnik je potom odsečeni prst stavio u džep, a potom preplašenog i pretučenog mladića naterao da ga vrati na pumpu gde su se našli. Boban J. se nakon toga uputio u pirotski Urgentni centar.

Isekao pa bacio

- Tamo mu je sanirana povreda, ali su lekari i sestre kontaktirali s policijom, koja je došla i uzela izjavu od povređenog Bobana. Tako se zapravo za sve saznalo, pa je napadač ubrzo uhapšen. Nažalost, odsečeni prst do sada nije nađen, pa se pretpostavlja da ga je Aleksandar negde bacio - objasnio je naš izvor. Inače, kako smo saznali, protiv Aleksandra V. su ranije podnošene prijave za nasilničko ponašanje i za nanošenje teških i lakših telesnih povreda.

Žrtva Boban J. za Kurir

PLAŠIM SE DA MI JOŠ NEŠTO NE URADI

Kurir je juče stupio u kontakt sa povređenim mladićem, koji je rekao da je veoma zabrinut za svoju bezbednost.

- Aleksandra poznajem iz grada. On me je u ponedeljak pozvao na kafu, pa sam krenuo sa njim ne sluteći šta će mi se dogoditi. Zabrinut sam jako, jer se bojim da će mi uraditi nešto još strašnije - rekao nam je Boban J.

On kaže da nikada dosad nije bio ni u kakvim problemima.

- Pomažem roditeljima i radim sa njima na buvljaku. Nemam nikakve veze sa drugim stvarima. Molim vas, shvatite me, nije mi do priče, moram da idem kod lekara na kontrolu - poručio je povređeni mladić.

Kurir / D. Stamenković - J. Ivić

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track