TAMARA ĐURIĆ O BRUTALNOJ LIKVIDACIJI: Stajali smo svi zajedno za šankom, okrenula sam se na sekund i on je pao!
Foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

detalji ubistva u klubu "Ispod Mosta"

TAMARA ĐURIĆ O BRUTALNOJ LIKVIDACIJI: Stajali smo svi zajedno za šankom, okrenula sam se na sekund i on je pao!

Crna Hronika -

Krvava žurka: Bivša učesnica „Farme“ stajala je za šankom kada je nepoznati napadač prišao i pucao u Luku Radulovića, koji je postao poznat kada je prošle godine „bentlijem“ udario u kolonu vozila u kojoj je bio predsednik Aleksandar Vučić

Lu­ka Ra­du­lo­vić (37), ko­ji je u jav­nos­ti pos­tao po­znat ka­da je u se­p­te­m­bru pro­šle go­di­ne „ben­tli­jem“ pre­se­kao ko­lo­nu pred­sed­ni­ka Sr­bi­je Ale­k­san­dra Vu­či­ća na To­p­či­de­ru, ubi­jen je u če­tvr­ti Sa­va­ma­la ka­da je na nje­ga ne­po­zna­ti na­pa­dač pu­cao iz pi­što­lja i po­go­dio ga u gru­di.

Ubi­stvo se do­go­di­lo u klu­bu „Ispod mos­ta“ u sre­du u 1.30 po­sle po­no­ći, u Cr­no­go­r­skoj uli­ci ispod Bran­ko­vog mos­ta. Pre­ma ne­zva­ni­č­nim in­fo­r­ma­ci­ja­ma, su­m­nja se da je mo­tiv ubi­stva sva­đa zbog pro­da­je na­r­ko­ti­ka, ali to tek tre­ba da bu­de utvr­đe­no istra­gom. Ina­če, Ra­du­lo­vić je pro­šle go­di­ne uha­p­šen zbog di­lo­va­nja dro­ge, a me­di­ji su pi­sa­li da je uglav­nom ra­dio kao obez­be­đe­nje po no­ć­nim klu­bo­vi­ma.

foto: Jelena Rafailović

Iskr­va­rio nasmrt

Za­sad se zna da je u klu­bu bi­la or­ga­ni­zo­va­na pri­vat­na žu­r­ka, a da je Ra­du­lo­vić u to­ku ve­če­ri do­šao s pri­ja­te­ljem.

- Pa­r­ki­rao je svoj „me­r­ce­des“ i ušao u lo­kal u ko­me je bi­lo oko 50 gos­ti­ju. Seo je za šank s gru­pom pri­ja­te­lja. Ne­du­go po­sle to­ga, na­pa­dač, za ko­ga se još ne zna da li je na­k­na­d­no do­šao ili je već bio unu­tra, pri­šao je i pu­cao je u Ra­du­lo­vi­ća. Ubi­ca je od­mah istr­čao i na­j­ve­ro­vat­ni­je po­be­gao ko­li­ma u ko­ji­ma ga je če­kao sau­če­snik, a u klu­bu je na­sta­la op­šta pa­ni­ka i vris­ka. Ra­du­lo­vi­ću je me­tak na­j­ve­ro­vat­ni­je po­go­dio ar­te­ri­ju i pra­k­ti­č­no je na­smrt iskr­va­rio. On je još bio da­vao zna­ke ži­vo­ta ka­da je pre­ba­čen u Ur­gen­t­ni cen­tar, ali su le­ka­ri ubr­zo ko­n­sta­to­va­li smrt - re­kao je za Ku­rir izvor iz istra­ge.

foto: Jelena Rafailović

Pre­ma sa­zna­nji­ma Ku­ri­ra, za sto­lom sa Ra­du­lo­vi­ćem u tre­nu­t­ku ka­da je ubi­jen se­de­la je bi­v­ša uče­sni­ca „Fa­r­me“ i star­le­ta Ta­ma­ra Đu­rić. Ia­ko je bi­la pot­pu­no ra­stro­je­na, Đu­ri­će­va je ukra­t­ko ispri­ča­la šta se do­go­di­lo.

- Sta­ja­li smo svi za­jed­no za šan­kom, bi­le su tu mo­je pri­ja­te­lji­ce. Okre­nu­la sam se na se­ku­nd i on je pao! Svi smo po­če­li da vri­šti­mo - re­kla nam je star­le­ta.

Imao bra­ta blizanca

Ona je ju­če uju­tru bi­la u po­li­ci­ji ka­ko bi po­ku­ša­la da pre­po­zna ubi­cu, jer je ne­ko­li­ko oso­ba pri­ve­de­no.

- Ni­smo mo­gli da ga iden­ti­fi­ku­je­mo. Ni­sam vi­de­la ko ga je ubio. Bi­lo je mra­č­no i bi­la je gu­žva. Ni­ko ga ni­je vi­deo - je­dva je izu­sti­la star­le­ta.

Ina­če, za Ra­du­lo­vi­ćem je bi­la ra­spi­sa­na po­te­r­ni­ca u Au­stri­ji zbog po­ku­ša­ja ubi­stva jed­nog Ru­mu­na u dis­ko­te­ci u Be­ču u mar­tu ove go­di­ne. Lu­ka je imao bra­ta bli­za­n­ca, a nje­gov brat od stri­ca De­nis pre ne­ko­li­ko go­di­na je na­đen mr­tav na Adi Ci­ga­n­li­ji pod ne­ra­zja­šnje­nim oko­l­nos­ti­ma.

Je­le­na Rafailović

Oproštajna poruka devojke VOLEĆU TE DO KRAJA, MOJ LULE

foto: Printscreen Facebook

Radulović je samo nekoliko sati pre ubistva objavljivao fotografije na Fejsbuku. Na jednoj od njih je i njegova 22-godišnja devojka, koja se oprostila od njega porukom na društvenim mrežama.

- Čekala sam te dva sata ispred Urgentnog centra, ali nisi izašao. Odneo si sve moje sa sobom, ceo moj život, svu moju ljubav. Otišao si kao srećan čovek, jer je za tebe sreća bila da budem uz tebe. Ostavio si me samu u ovom surovom svetu i ne znam hoću li biti jaka kao što sam za sve u životu bila. Voleću te uvek i do kraja, moj Lule - napisala je ona ispod zajedničke fotografije.

Osuđen na tri godine U MARTU PUŠTEN IZ PRITVORA

Luka Radulović izašao je iz pritvora pre mesec i po dana, tačnije 9. marta. On je 25. oktobra prošle godine bio uhapšen zbog trgovine narkoticima i pušten je pošto je 6. marta sklopio sporazum o priznanju krivice sa Specijalnim tužilaštvom, na osnovu kog je osuđen na tri godine zatvora. Istog dana kada je sud potvrdio presudu, pušten je na slobodu do poziva na izdržavanje kazne. Postupak protiv preostale trojice koji su tada uhapšeni s njim prebačen je u Više tužilaštvo.

foto: Kurir

Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) TAMARA ĐURIĆ VOZI BESNU MAŠINU OD 200.000 EVRA: Posle svega što je prošla, izgleda moćnije nego ikad!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja