UŽAS KOD MLADENOVCA: Udarao baku (85) šipkom pa je zaklao nožem!
Foto: MUP

Horor

UŽAS KOD MLADENOVCA: Udarao baku (85) šipkom pa je zaklao nožem!

Crna Hronika -

Sumnja se da je motiv ubistva to što je baba ubeđivala Dejana da da ode na psihijatrijsko lečenje.

Dejan Stanković (37) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju baku Zorku Stanković (85). On je nesrećnu staricu prvo udarao metalnom šipkom, pa ju je zaklao nožem.

Jezivo ubistvo dogodilo se juče u popodnevnim satima u porodičnoj kući u Makovičkoj ulici u selu Kovačevac kod Mladenovca. Sumnja se da je motiv ubistva to što je baba ubeđivala Dejana da da ode na psihijatrijsko lečenje.

- On je nakon svađe prvo počeo da udara staricu šipkom, a onda je uzeo nož i ubo je u vrat. Inače, njih dvoje su sami živeli u toj kući. Stanković je posle ubistva pozvao policiju, koja ga je odmah uhapsila - kaže naš izvor upućen u istragu.

Meštani Kovačevca za Kurir kažu da su oko 14 časova videli Hitnu pomoć kako odlazi od kuće nesrećne porodice.

- Videli smo policiju i shvatili da rade uviđaj. Kasnije smo se raspitali i rečeno nam je da je Dejan ubio Zorku - priča jedan komšija.

Komšije iz Makovičke ulice kažu da je Dejan bio bolestan i da se lečio jedno vreme.

- Živeo je sam s bakom otkako mu je prošle godine umrla majka, a bez oca je ostao davno. Nikada se nije ženio, a njegovo stanje se znatno pogoršalo otkako mu je jesenas umrla majka. Sumnjamo da je prestao da pije lekove jer ga je Zorka stalno opominjala i terala da se ženi. Znao je satima po selu da vozi bicikl. Sklanjali smo mu se sa puta jer smo mislili da je na sve spreman - rekle su komšije.

Kurir / D. S - J. I.

Foto: MUP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) HOROR KOD MLADENOVCA: Nožem ubio babu, pa pozvao policiju! Odvode ubicu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track