Ranom zorom

(VIDEO) OVAKO HAPSI SRPSKA POLICIJA, VELIKA AKCIJA U VIŠE GRADOVA SRBIJE: Bosi i u gaćama privođeni u stanicu, 41 pao zbog droge, zaplenjene velike količine narkotika

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici MUP Srbije uhapsili su u više odvojenih akcija i u više gradova, 41 osobu zbog proizvodnje i prodaje droge i zaplenili velike količine različitih narkotika.

U tim akcijama je oduzeto oko 126 kilograma marihuane, više od 250 grama heroina, 44 grama kokaina, 490 grama amfetamina, 36 grama hašiša, 732 tablete ekstazija i više od 1.000 raznih tableta. Na teritoriji Beograda i Jagodine otkrivene su dve laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i neophodna prateća oprema.

foto: MUP Printscreen

MUP je saopštio da su policajci u Beogradu otkrili laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i zaplenila oko 90 kilograma sirove marihuane i uhapsili Đ.M. (27) i D.G. (25), zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlJanje u promet opojnih droga.

Obrenovac

Policija je u laboratoriji, koja se nalazila u vikendici u mesto Draževac, kod Obrenovca, zaplenila 277 stablJika marihuane visine od 140 i 60 santimetara i jednu elektronsku vagicu za precizno merenje sa tragovima droge.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

foto: MUP Printscreen

Jagodina

Policija u Jagodini je otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, zaplenila oko 15 kilograma sirove marihuane i uhapsili Ž.P. (38).

Pretresom stana i drugih prostorija koje Ž.P. pronađena je laboratorija u kojoj su se nalazile 23 biljke, visine od 20 santimetara do dva metra, dok je u pomoćnom objektu porodičnog domaćinstva pronađena i tegla sa sasušenom marihuanom.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga biti priveden višem javnom tužiocu u Jagodini.

Pančevo

Pripadnici MUP-a u Pančevu zaplenili su više od dva kilograma marihuane, 353 komada ekstazija , oko 90 grama amfetamina i manju količinu hašiša i kokaina. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je M.N. (27).

Policija je prilikom pretresa stana osim narkotika, kod osumnjičenog pronašla i dva pištolja, zbog čega mu se na teret stavlja i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Policija je u Smederevu uhapsila M.J. (29), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla i zaplenila oko dva kilograma marihuane marihuane, 23 grama kokaina, 81 gram amfetamina i elektronsku vagicu za precizno merenje.

Policija je od osumnjičenog zaplenila i oko 371.000 dinara, 700 evra, 560 dolara i 20 švajcarskih franaka, za koje se sumnja da su stečeni prodajom opojnih droga. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

foto: MUP Printscreen

Pripadnici MUP-a u Sremskoj Mitrovici uhapsili su N.Đ. (1996) i D.R. (19), zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa vikendice osumnjičenog N.Đ. u dvorištu pronašla oko pola kilograma marihuane i dve digitalne vagice za precizno merenje.

Policija je u Kikindi uhapsila I.P.B. (45), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

foto: MUP Printscreen

Policije je prilikom pretresa stana osumnjičenog u Adi pronašla i zaplenila 170

grama osušene i jednu stabl?iku marihuane, kao i 61 saksiju u kojima se nalazilo 47 izniklih biljaka marihuane dužine do 10 santimetara.

Zaplenjeno je u Vranju oko 13,5 kilograma marihuane spakovane u 22 paketa.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge, policija je podnela krivičnu prijavu protiv Š.S. (29) i I.M. (29), koji se već nalaze u pritvoru, zbog istog krivičnog dela kada im je oduzeto 7,7 kilograma marihuane.

foto: MUP Printscreen

U Beogradu je uhapšen G.K. (30) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa poslovnog prostora, koji G.K. koristi, pronađeno je i oduzeto 567 grama marihuane spakovane u jednu veću PVC kesu, pet PVC paketića i dve tegle, dok je u još dve kese pronađeno 35 grama amfetamina.

Novi Sad

U Novom Sadu je uhapšen G.G. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni pronađeno je i oduzeto 108 grama heroina.

Pančevo

U Pančevu je policija uhapsila N.T. (51) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana kod njega je pronađeno i oduzeto 287,53 grama marihuane.

foto: MUP Printscreen

Pirot

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su J.V. (59), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je priliko pretresa stana osumnjičenog pronašla i zaplenila oko 300 grama marihuane.

Beograd

Pripadnici policije su u Beogradu uhapsili su M.M. (33), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla 200 grama marihuane spakovane u tri paketa i dve električne vagice za precizno merenje. Policija je zaplenila oko 50 grama heroina spakovanog u 55 paketića i uhapsili dve osobe.

foto: MUP Printscreen

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su G.Đ. (26) i D.A. (23). U Beogradu su policajci zaplenili oko 130 grama marihuane i manju količinu kokaina i uhapsili dve osobe. Zbog postojanja sumnje da su počinili krivično neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su S.B. (37) i B.M. (26).

U Beogradu je uhapšen B.S. (39), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana osumnjičenog policije je pronašla i zaplenila oko 23 grama heroina, kao i manju količinu amfetamina i marihuane.

foto: MUP Printscreen

Bor

Pripadnici MUP-a u Boru uhapsili su V.Č. (44), zbog postojnja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla i zaplenila oko 400 grama marihuane i digitalnu vagica za precizno merenje.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Printscreen MUP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track