Velika akcija MUP u više gradova Srbije

(FOTO) POLICIJA NAŠLA DROGU U TEGLAMA U KAFIĆU NA ZVEZDARI: Marihuanu i amfetamine mu našli u lokalu koji je iznajmljivao od Kosmajca, a evo šta kažu komšije

Crna Hronika -

BEOGRAD - U velikoj akciji srpske policije protiv trgovine narkoticima uhapšen je i G.K. (30) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa poslovnog prostora, koji G.K. koristi, pronađeno je i oduzeto 567 grama marihuane spakovane u jednu veću PVC kesu, pet PVC paketića i dve tegle, dok je u još dve kese pronađeno 35 grama amfetamina.

Kako Kurir saznaje, reč je o lokalu, tačnije kafiću na Zvezdari, koji je osumnjičeni i uhapšeni G. K. zakupljivao od Dragoslava Kosmajca, koji je hapšen u prethodnim akcijama MUP.

Šta kažu komšije iz okolnih lokala...

Komšije koje rade u lokalima u blizini kažu da poznaju G. K. i da on u tom lokalu poslednje dve godine radi sa dvojicom drugova.

- Iznenadili smo se kada smo videli policiju. Ne znam šta se događalo unutra, ali te momke poznajem i oni su zaista divni. Niko od nas ne može da poveruje u ovo - priča komšinica koja nije želela da joj objavljujemo ime i dodaje da je lokal radio tako što su momci uglavnom razvozili hranu.

Prema njenim rečima tog dana ispred i u lokalu bilo mnogo policajaca u civilu.

(Kurir.rs/J.R./Foto: Vlada Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track