SASLUŠANA ŽENA KOJU SU NA VOŽDOVCU POKUŠALI DA OTMU LIBIJCI: Imala sam 13 operacija, bolujem od retke bolesti i plašila sam se najgoreg
Foto: Privatna Arhiva

iskaz

SASLUŠANA ŽENA KOJU SU NA VOŽDOVCU POKUŠALI DA OTMU LIBIJCI: Imala sam 13 operacija, bolujem od retke bolesti i plašila sam se najgoreg

Crna Hronika -

S. P. (41) iz Beograda, koju su pre tri dana na Voždovcu napali državljani Libije i pokušali da je uguraju u automobil, saslušana je juče u Drugom osnovnom tužilaštvu.

Iskaze su dali i komunalna policajka Jelena S. i njen kolega, koji su Beograđanki priskočili u pomoć.

Kako nezvanično saznajemo, S. P. i komunalna policajka pridružile su se gonjenju Libijaca za nanošenje povreda, ali i zbog pretrpljenog stresa. Libijci su saslušani dan pre njih i određen im je pritvor.

- Komunalna policajka je prilikom intervencije zadobila jak udarac u grudi i modricu. Obe žene su pretrpele ogroman stres, a da zlo bude veće, S. P. je do sada 13 puta operisana - rekao je izvor Kurira.

Saslušana u tužilaštvu
Saslušana u tužilaštvufoto: Privatna Arhiva

S. P. je za Kurir objasnila da je bila u strahu od susreta s napadačima, ali da srećom do toga nije došlo.

- Skoro da mi je pozlilo od straha. Bolujem od retke bolesti proširenih krvnih sudova na sluzokoži, ali i unutrašnjim organima. Stres može da izazove ozbiljne probleme. Plašila sam se da mi od stresa ne krene krv iz nosa... - kaže S. P.

(Kurir.rs/J.R./Foto:Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track