NOVICA ELEK SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU: Sve mi je žena namestila, nisam joj pucao u nogu, sve je izmislila!

brani se

NOVICA ELEK SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU: Sve mi je žena namestila, nisam joj pucao u nogu, sve je izmislila!

Crna Hronika -

Novica Elek (37), koji je početkom maja uhapšen posle dve godine skrivanja otkako je, kako se sumnja, napao i pucao na bivšu suprugu Tijanu, na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu izjavio je da je žena sve izmislila!

Elek se, podsetimo, sumnjiči da je u aprilu 2016. presreo bivšu suprugu u Surčinu, izvukao je iz njenog i uvukao u svoj automobil. Posle kratke vožnje i prepirke, navodno joj je pucao u nogu, a potom je izbacio iz svog džipa.

- Nisam učinio ništa od toga, sve je to njeno maslo. Izmislila je ceo događaj - navodno je kratko rekao na saslušanju osumnjičeni Novica Elek, kom je ranije već određen pritvor.

Osumnjičeni je pune dve godine bio u bekstvu, a uhapšen je početkom maja. Na teret mu se stavljaju nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode, kao i nezakonito nošenje oružja. Surčinac je javnosti postao poznat posle pljačke konvoja novca "Sekjuritasa" u martu 2011. u Ustaničkoj ulici u Beogradu, kada je oteto 800.000 evra. Za takozvanu pljačku veka optuženo je sedam osoba, među kojima je bio i Elek, ali su svi oni oslobođeni presudom koju je 2014. doneo Apelacioni sud.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track