NOVO GROBLJE: Lukin kum počiva pored Nikole Bojovića (FOTO)
Foto: Dado Đilas

SAHRANJEN DRAGOSLAV MILORADOVIĆ

NOVO GROBLJE: Lukin kum počiva pored Nikole Bojovića (FOTO)

Crna Hronika -

Oproštajni govor pročitala je Marija Bojović, koja je zajedno s majkom Anđelkom, kao i ženom i ćerkom ubijenog primala saučešće

Dragoslav Miloradović (43), koji je ubijen u ponedeljak uveče ispred perionice u Višnjičkoj ulici na Karaburmi, sahranjen je juče na Novom groblju u prisustvu brojnih rođaka i prijatelja.

Miloradovića su na večni počinak, između ostalih, ispratile i sedamnaestogodišnja ćerka i bivša supruga, nevenčana supruga Maja, kao i kume Anđelka i Marija Bojović, majka i sestra Luke Bojovića. U nepreglednoj koloni ožalošćenih bili su i Nebojša Bojović Zlatar, Branko Bošković, bivši fudbaler, advokati Aleksandar Miško Zarić i Miša Ognjanović, kao i mnogi drugi.

foto: Dado Đilas

U kapeli gde je bilo položeno telo saučešće su, pored njegove bivše supruge i ćerke, primale i Anđelka i Marija Bojović, dok je čitavu sahranu obezbeđivala policija.

Neposredno pre nego što je kovčeg spušten u raku, Marija Bojović je održala govor, u kome je istakla da je porodica Bojović od dana kada su se upoznali postala bogatija za još jednog brata, člana porodice.

- Luka, Nikola i ja dobili smo našeg voljenog baticu. Tvoje gorštačko poreklo, moral, duh, snaga, hrabrost, postojanost, odanost, dostojanstvo, izrazita netrpeljivost za svaku laž, obmanu i licemerje odmah su pronašli svoje mesto u našim srcima i dušama. Ne mogu i ne želim da ti se obraćam u prošlom vremenu, i niko od nas to neće jer ti si, Galence, čovek koji je stvoren da živi večno. Današnji dan za nijansu teži od najtežih koji postoje u ljudskom životu provodimo u molitvama da Gospod bog tvoju besmrtnu dušu nastani nebeskim livadama i da si sa onima koje voliš, a koji su pre tebe otputovali. Sigurni smo da te je Džoni dočekao i da ste se raspričali, nećemo suzama da zamagljujemo put tvog odlaska, samo te molimo da nam ih sve izljubiš - pročitala je Marija, sestra Luke Bojovića.

Miloradović je sahranjen pored kuma Nikole Bojovića, Lukinog brata koji je ubijen 29 aprila 2013. godine u centru Beograda. Inače, Miloradović je bio jedan od muškarca koji je nosio njegov kovčeg.

(Kurir.rs/ J. Rafailović/ Foto: D. Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja