SVEDOCI LIKVIDACIJE KUMA LUKE BOJOVIĆA OTKRILI NOVE DETALJE: Na Dragoslava pucali iz oružja sa laserskim nišanom! Evo šta bi snimci sa sigurnosnih kamera MOGLI DA OTKRIJU
Foto: Damir Dervišagić

UBICE BILE upoznate sa njegovom dnevnom rutinom

SVEDOCI LIKVIDACIJE KUMA LUKE BOJOVIĆA OTKRILI NOVE DETALJE: Na Dragoslava pucali iz oružja sa laserskim nišanom! Evo šta bi snimci sa sigurnosnih kamera MOGLI DA OTKRIJU

Crna Hronika -

Dragoslav Miloradović (43) likvidiran je sa 15 hitaca, a očevici su ispričali da su ubice sa crnog motora “kavasaki” na njega pucale iz automatskog oružja sa noćnim laserskim nišanom.

Dragoslava Miloradovića, kuma vođe “zemunaca” Luke Bojovića, ubile su profesionalne ubice, pokazali su dosadašnji rezultati istrage.

foto: Damir Dervišagić

Miloradović je ubijen 28. maja oko 20.30 sati u svojoj samouslužnoj auto-perionici u Višnjičkoj ulici na Karaburmi.

Prema saznanjima Blica, on se to veče, kao što je i bio običaj, dovezao s nevenčanom suprugom u “mercedesu” da preuzme pazar.

Miloradovićeve ubice bile su upoznate sa njegovom dnevnom rutinom, a detaljno su poznavale i područje oko perionice da bi se postarale da kamere iz okoline ne otkriju njihov identitet.

Još nije poznato koliko dugo je Miloradović praćen pre ubistva, kao i da li je telefonski poziv koji je obavljao kada je izašao iz automobila i seo na klupicu služio da mu skrene pažnju ne bi li zastao i tako bio lakša meta ubicama.

Kako se saznaje, svedočenja očevidaca koji su bili blizu mesta ubistva potvrđuju da se radi o profesionalnom ubistvu. Ubice su, ispričali su očevici, bile opremljene savremenom opremom.

foto: Damir Dervišagić

"Pucali su iz oružja koje je ličilo na automatsku pušku ili “hekler” na kojem je bio laserski nišan, jer sam na Miloradoviću video crvenu tačku i onda čuo rafale", ispričao je jedan od očevidaca. U blizini Miloradovićevog tela tokom uviđaja nađeno je petnaestak čaura.

Svedoci likvidacije ispričali su da su ubica i njegov saučesnik na motoru prvo napravili nekoliko krugova Višnjičkom ulicom, a zatim ušli u auto-perionicu i pucali u Miloradovića.

"Dvojica muškaraca u crnim kožnim jaknama, sa kacigama na glavama, na crnom “kavasakiju” napravili su tri kruga ulicom, što mi je odmah postalo sumnjivo. Kada su uleteli u perionicu, video sam suvozača kako vadi oružje koje mu je bilo sakriveno verovatno ispod jakne za pojasom", kaže jedan od očevidaca ubistva.

Nakon što su žrtvu overili hicima u glavu, napadači su na trenutak na nišanu držali i njegovu nevenčanu suprugu, verovatno razmatrajući da li i nju da likvidiraju.

foto: Damir Dervišagić

Nju je radnik perionice sklonio u stranu, a napadači su pobegli motorom s lica mesta.

Motor koji su ubice koristile pronađen je zapaljen u Zvezdarskoj šumi. Policija analizira i video-snimke sa sigurnosnih kamera lokala iz Volgine ulice da bi otkrili da li su ubice imale saučesnika koji ih je uz šume odvezao.

(Kurir.rs/Blic, M.B./Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track