LUKA BOJOVIĆ IZ ZATVORA POSLAO POSLEDNJU PORUKU UBIJENOM KUMU: I bogovi plaču zbog tvoje smrti, Putuj Galence u neka večna proleća, sigurni smo da te je Džoni dočekao gore
Foto: Dado Đilas, Profimedia

oprostio se od velikog prijatelja

LUKA BOJOVIĆ IZ ZATVORA POSLAO POSLEDNJU PORUKU UBIJENOM KUMU: I bogovi plaču zbog tvoje smrti, Putuj Galence u neka večna proleća, sigurni smo da te je Džoni dočekao gore

Crna Hronika -

Luka Bojović oprostio se od svog ubijenog kuma Dragoslava Miloradovića pismom koje je poslao iz španskog zatvora! Poruka je pročitana na sahrani na Novom groblju u Beogradu, gde je danas poslednji put ispraćen Miloradović, koji je u utorak uveče likvidiran ispred svoje autoperionice na Karaburmi.

Pismo Luke Bojovića pročitano je nad kovčegom nastradalog Miloradovića.

- Ne mogu i neću da ti se obraćam u prošlom vremenu, jer, ti si Gale stvoren da bi živeo večno - poručio je Bojović.

"Bogovi plaču zbog tvoje smrti, a kako ne bismo mi, Bojovići. Kada si ušao u naš život, Nikola i ja smo znali da smo dobili još jednog brata. Svojom hrabrošću, osmehom, dostojanstvom, čašću, netrpeljivošću na svaku obmanu i laž, odmah si našao mesto u našim srcima. Ne mogu i neću da ti se obraćam u prošlom vremenu, i niko od nas to neće, jer, iako su svi predivni trenuci koje smo prošli zajedno ostali u prošlosti, ti si Galence rođen da bi živeo večno.

Već četvrti dan Maja se budi bez tebe, ali u mislima sa tobom, kao i svi mi koji te beskrajno volimo. Pored teške istine, strašnih prizora i užasnih laži kojima neljudi pokušavaju da uprljaju sliku o tebi, mi pronalazimo snage da se smejemo i održimo humor koji si ti toliko voleo.

foto: Fonet

Današnji dan je za nijansu teži od najtežih koji postoje u ljudskim životima. Provodimo ga u molitvama da na nebeskim njivama provodiš vreme sa onima koje voliš i koji tebe vole. Ne znam samo kako ćemo pred čika Miloša i čika Čedu, zašto si im stigao prerano? Ali smo sigurni da te je Džoni dočekao i da ste se raspričali.

Putuj Galence, Cici, batice naš ovog 1. juna u neka večna proleća i neka ti je večna slava" - napisao je Luka Bojović.

Miloradović je bio kum i najbolji prijatelj Luke Bojovića.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track