Najnovije vesti

KURIR SAZNAJE! VRAĆENA SA GRANICE KAO BEZBEDNOSNA PRETNJA: Soraji zabranjen ulazak u Srbiju!
Foto: Damir Dervišagić

na spisku

KURIR SAZNAJE! VRAĆENA SA GRANICE KAO BEZBEDNOSNA PRETNJA: Soraji zabranjen ulazak u Srbiju!

Crna Hronika

BEOGRAD - Starleta Soraja Vučelić vraćena je pre nekoliko dana sa srpske granice pošto se njeno ime našlo u registru u kom su imena bezbednosno-interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u našu državu, saznaje Kurir!

 

Naš izvor otkriva da je starleta pokušala u Srbiju da uđe iz Crne Gore, kao i da je bila šokirana kada joj je saopšteno da ne postoji način da dođe u Beograd, u kom inače uglavnom boravi. 


- Soraji Vučelić je zabranjen ulazak u sladu sa Zakonom o strancima, na osnovu kog se bez posebnog obrazloženja ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana. Spisak postoji odranije, ali je on nedavno proširen i tada je na njega dospelo i Sorajino ime. Imena u registru su tajna, i čak ni osobe koje su na spisku se ne obaveštavaju o tome, već da ne mogu u Srbiju saznaju tek kada se pojave na graničnom prelazu - objašnjava sagovornik Kurira.


On podseća da je starleta više puta saslušavana u policiji i da postoje informacije da je bliska sa ljudima iz jednog od zaraćenih kriminalnih klanova, čiji je sukob do sada odneo preko 20 žrtava.

 

(Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić)

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

OD OVOGA MOŽE DA VAM POZLI: Ovakvu Soraju nikada niste videli!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...