Držala sam dete, a oni su me tukli!

Lopovi haraju po vozilima GSP

Držala sam dete, a oni su me tukli!

Crna Hronika -
Ana Leštarić (29) pretučena i opljačkana dok je sa svojim dvogodišnjim sinom ulazila u autobus na liniji 31 u Ustaničkoj ulici

BEOGRAD - Sramno!- Tukli su me sve dok nisu uspeli da mi izvuku novčanik iz torbe. Udarali su me pesnicama u leđa tako jako da sam jedva uspela da zadržim dete u naručju. Pala sam na sedište, a oni su mi istrgli torbu i zgrabili novčanik s 50 evra, 5.000 dinara i ličnim dokumentima, a onda pobegli!Ovako počinje priču za Kurir Ana Leštarić (29) iz Malog Mokrog Luga, koja je u petak pretučena i opljačkana u autobusu na liniji broj 31.Ana je sa dvogodišnjim sinom krenula na kontrolu kod lekara. Dok je ulazila u autobus u Ustaničkoj ulici, dva mladića su joj prišla i napala je. Autobus je bio pun putnika, ali se bahati lopovi nisu obazirali na to.- Hteli su samo moj novčanik! Nije ih bilo briga za to što sam mogla da ispustim dete! Ma, ne smem ni da zamislim šta je sve moglo da se desi - ogorčena je Ana.Odmah je pozvala policiju, koja je, kako kaže, stigla tek posle jednog sata.- Kad sam podnosila prijavu, rekli su mi da time ništa neću postići i da bi trebalo da budem srećna ako uopšte nađem svoj novčanik s dokumentima. Nemam reči kojim bih opisala koliko sam ogorčena - kaže Ana.Dan posle pljačke komšija je našao njen novčanik u parku pored stanice. Bez novca, naravno.- Srećom, ne moram da se bakćem i vadim nova dokumenta - priča Ana.Kurir je kontaktirao MUP za više informacija o ovom slučaju, ali nam je rečeno sa ne možemo da dobijemo tražene informacije.

Slučaj 2: Studentkinja: Meni su ukrali novčanikPošto su opljačkali Anu Leštarić, razbojnici su nastavili da terorišu ljude na istom mestu. Nešto kasnije, u autobusu broj 50 studentkinji Milijani Dinčić (19) ukrali su novčanik.- Osetila sam da mi neko vršlja po torbi. Dok sam se okrenula, oni su pobegli s mojim novčanikom - priča Milijana.

Slučaj 3: Direktorka: Otkinuo mi je lančić s vrataNevena Gligorijević (40), direktorka agencije za marketing „Ivent tim“, našla se na meti razbojnika dva dana pre Ane i Milijane, dok se vozila autobusom broj 31.- Bilo je strašno! Dečko me je uhvatio za vrat i grebao me sve dok nije uspeo da otkine zlatni lanac, a onda je pobegao. Još sam u šoku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja