LIKVIDACIJA DEJANA ISPRED HOTELA: Izrešetan otac šefa kruševačkog podzemlja! Bio osumnjičen za ubistvo zubara, a onda oslobođen zbog DNK BRATA BLIZANCA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

užas usred bela dana

LIKVIDACIJA DEJANA ISPRED HOTELA: Izrešetan otac šefa kruševačkog podzemlja! Bio osumnjičen za ubistvo zubara, a onda oslobođen zbog DNK BRATA BLIZANCA! (VIDEO)

Crna Hronika -

KRUŠEVAC - Dejan Stanković (70) ubijen je danas oko 10.30 u kruševačkom naselju Prnjavor.

On je prema poslednjim informacijama, upucan ispred ulaza starog dela hotela Golf.

Sin Dejana, Vojin Stanković je nedavno ubijen u Kruševcu.

foto: Printscreen/Youtube

Kako je tada Kurir pisao, njegov sin Vojin je najverovatnije nastradao zbog neraščišćenih računa njegovog starijeg sina s napadačem S. R. (25).

Vojin Stanković - Dejanov sin koji je nedavno ubijen u kruševačkom kafiću
Vojin Stanković - Dejanov sin koji je nedavno ubijen u kruševačkom kafićufoto: Fejsbuk

Vojin, koji prema operativnim podacima važi za jednog od šefova kruševačkog podzemlja, likvidiran je u centru grada dok je sedeo u jednom kafiću. U trenutku pucnjave, na ulici je bilo mnogo prolaznika.

Navodno, ubica je na Stankovića ispalio sedam hitaca, jer je toliko čaura pronađeno na mestu zločina. Međutim, njega je pogodio samo jedan. On je podigao ruku kako bi se zaštitio, ali mu je metak probio šaku i pogodio ga direktno u čelo", otkrio je tada naš izvor upućen u istragu.

Inače, ubijeni Dejan je 2015. godine, zajedno sa jednojajčanim blizancem Vojinom, uhapšen zbog sumnje da su 2. marta prošle godine u Čupićevoj ulici u Kruševcu ubili poznatog zubara Milutina Rokića (65), inače njihovog kuma.

U prvostepenoj presudi Dejan je oslobođen jer nije bilo moguće utvrditi koji je od braće, jednojajčanih blizanaca sa istim DNK, pucao.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Youtube, RTS)

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track