NOVI KRVAVI OBRAČUN NA VIDIKOVCU: Gost kafića nakon svađe izrešetan sa pet hitaca, drugi krvav uleteo u zgradu i pokušao da provali u stan na osmom spratu!
Foto: Zorana Jevtić

ZLOČIN

NOVI KRVAVI OBRAČUN NA VIDIKOVCU: Gost kafića nakon svađe izrešetan sa pet hitaca, drugi krvav uleteo u zgradu i pokušao da provali u stan na osmom spratu!

Crna Hronika -

Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti likvidacije, proverava se koja je uloga Marka T., koji je bežeći sa mesta zločina, sav krvav, provalio u stan u obližnjoj višespratnici

Ognjen I. (22), koji je odranije poznat policiji, ubijen je u noći između subote i nedelje na uglu ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovački venac, a prema nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodila svađa ispred jednog od obližnjih kafića.

Navodno, muškarci koji su bili gosti kafića izašli su na ulicu oko 1.50 i počeli da se svađaju.

Nije imao dokumenta

- Jedan od njih potegao je pištolj i ispalio pet hitaca, pa je ubijeni mladić počeo da beži. Meci su ga pogodili u kuk i vrat, pa je ranjen pao između dve zgrade u Ulici patrijarha Joanikija. Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar, gde je preminuo na operacionom stolu. On je identifikovan u toku dana jer kod sebe nije imao dokumenta - kaže naš izvor upućen u istragu.,

Likvidacija na Vidikovcu Navijač ubijen u blizini

Petar Arsić Peka (38) ubijen je pre tri meseca u istoj ulici na Vidikovcu. On je s prijateljima bio u jednom lokalu, kada se posvađao sa napadačem koji mu je pucao u glavu. Navodno, Arsić je bio blizak navijačima Rada, a odranije je bio poznat policiji. Zbog ovog ubistva uhapšen je Ljubomir Lainović, sin Branislava Lainovića Dugog, kome se na teret stavljalo pomaganje u teškom ubistvu. Druga dvojica osumnjičenih nalaze se u bekstvu.

Ubijeni Petar Arsić
Ubijeni Petar Arsićfoto: Privatna arhiva

Međutim, drama na Vidikovcu se tu nije završila. Jedan od učesnika incidenta, za koga se proverava da li je napadač ili je napadnut, posle pucnjave je počeo da beži po kraju.

- Marko T. (30) priveden je jer je posle pucnjave uleteo u zgradu na broju 83 i pokušao da provali u stan Magdalene D. na osmom spratu. Navodno, mladić je sav krvav jurcao po zgradi i lupao na vrata, a devojka mu je otvorila. Oni su počeli da se guraju jer mu je ona pružala otpor, pa joj je u koškanju povređena ruka - navodi naš sagovornik iz istrage.

Lupao na vrata...Marko T. spas potražio u obližnjem ulazu
Lupao na vrata...Marko T. spas potražio u obližnjem ulazufoto: Zorana Jevtić

Mladić je posle toga odveden u policijsku stanicu na saslušanje.

- On je policajcima ispričao da je to uradio jer je bežao od napadača koji je prethodno pucao iz pištolja ispred kafića. Mladić je bio krvav, ali se njegova uloga u obračunu ispituje - kaže izvor Kurira.

Haos u zgradi

Komšije u zgradi na broju 83, u koju je mladić uleteo, potvrdile su da su čule buku.

- Neko je usred noći lupao po vratima stanova u našoj zgradi. Čuo sam da mu je komšinica otvorila i da je pokušao da upadne u njen stan. Mi tu devojku ne poznajemo dobro, porodica koja živi u tom stanu se doselila pre šest meseci u našu zgradu. Nažalost, rekli su nam da je ona povređena. U poslednje vreme ima mnogo incidenata u ovom kraju, a tako nikad nije bilo - rekao je jedan od komšija iz ove zgrade.

Bogat dosije Pretukao čoveka na mestu gde je ubijen

Ognjen I. ima poveći policijski dosije, a prošle godine je hapšen zbog pokušaja ubistva koje se dogodilo u jednom kafiću u Ulici Vidikovački venac. On je s Markom I. (22) i Petrom M. (23) priveden zbog sumnje da su pretukli M. P. (40) i tupim predmetom mu naneli povrede opasne po život. Navodno, oni su započeli tuču iz čista mira, pogledali su u prebijenog i pitali ga: "Šta me gledaš?" Navodno, on je privođen i zbog nasilničkog ponašanja.

(Kurir.rs/Jelena Ivić/Foto:Zorana Jevtić/Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track